طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی قارچ کبابی یکی از انواع پیش غذاهای سالم و بسیار خوشمزه است که در کنار انواع کباب های ایرانی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سالم …

طرز تهیه آش ماست خوشمزه و مخصوص ترکی به روش تبریزی

طرز تهیه آش ماست خوشمزه و مخصوص ترکی به روش تبریزی

طرز تهیه آش ماست آش ماست یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. برای …

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش کرفس خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید. …

طرز تهیه آبگوشت لپه و مرغ

طرز تهیه آبگوشت لپه با مرغ و لیمو عمانی طب سنتی دیزی تبریز Hf aj g i lvy

آبگوشت لپه و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران و سینه مرغ۳ تکه
لپه۱ لیوان
بلغور گندم۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۳ عدد متوسط
لیمو عمانی۲ عدد
مرزه خشک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت آبگوشت لپه و مرغ

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت لپه و مرغ مجلسی ابتدا لپه را به همراه یک پیمانه آب داخل یک کاسه می ریزیم و حداقل به مدت ۲ ساعت می خیسانیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا پیاز شفاف شود.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز را به خوبی تفت دادیم مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا پیاز و ادویه ها با هم ترکیب شوند. در ادامه گوشت مرغ را به صورت تکه ای یا خرد شده به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه رنگ گوشت مرغ تغییر کرد و به خوبی سرخ شد، لپه را آبکشی می کنیم و دو دقیقه تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و به همراه دیگر مواد تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود.

مرحله چهارم

در این مرحله ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. حالا حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا مرغ و لپه با هم بپزند. در ادامه سیب زمینی و بلغور گندم را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا باید صبر کنیم تا آبگوشت آماده شود. ۳۰ دقیقه مانده به آماده شدن آبگوشت، لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش قرار می دهیم تا تلخی شان گرفته شود، سپس به قابلمه آبگوشت اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا باید صبر کنیم تا آبگوشت جا بیفتد. پس از اینکه آبگوشت جا افتاد طعم آنرا می چشیم و به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه و ادویه اضافه می کنیم. در ادامه مرز خشک را با دست پودر می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.