طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ خوشمزه و مجلسی رستورانی
طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ
سالاد ماکارونی با مرغ یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
ماکارونی فرمی | ۱ بسته |
سس مایونز | ۴ قاشق غذاخوری |
سس فرانسوی | ۲ قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | ۱ قاشق غذاخوری |
کنسرو ذرت | ۱ عدد |
پودر سیر و پونه کوهی | به مقدار کافی |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و روغن | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد ماکارونی با مرغ
مرحله اول
برای تهیه سالاد ماکارونی با مرغ ابتدا گوشت مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه روغن زیتون را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و پونه کوهی در یک کاسه کوچک ترکیب می کنیم.
مرحله دوم
حالا مخلوط روغن زیتون و ادویه ها را به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم و با دست به خوبی ترکیب می کنیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در ادامه آرد سفید را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و پونه کوهی با هم ترکیب می کنیم.
مرحله سوم
حالا تکه های گوشت مرغ را داخل مخلوط آرد و ادویه ها می غلطانیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ استراحت کند و تا زمان سرخ کردن به خوبی طعم دار شود.
مرحله چهارم
برای تهیه سس سالاد ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز را به همراه سس فرانسوی، سس کچاپ و ۱ قاشق غذاخوری سس تند (اختیاری) را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس سس را درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.
مرحله پنجم
در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید، سپس ماکارونی فرمی را به آب جوش اضافه می کنیم و طبق زمان پخت روی بسته ماکارونی صبر می کنیم تا ماکارونی نرم شود.
مرحله ششم
در ادامه ماکارونی را آبکشی می کنیم و داخل کاسه سالادخوری می ریزیم. در ادامه کنسرو ذرت را اضافه می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه روی ماکارونی می ریزیم. در این مرحله گوشت مرغ را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس تکه های گوشت مرغ را درون روغن داغ می ریزیم و به خوبی تفت می دهیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به خوبی سرخ شوند.
مرحله هشتم
در این مرحله گوشت های مرغ سخر شده را از روغن خارج می کنیم و داخل توری فلزی یا روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. این کار باعث می شود تکه های گوشت مرغ کرپسی تر شوند.
مرحله نهم
حالا گوشت مرغ را به ظرف سالاد اضافه می کنیم، سپس سس را از یخچال خارج می کنیم و روی سالاد می ریزیم. می توانیم سالاد را مخلوط کنیم یا به همین شکل سرو کنیم. در پایان برای تزیین سالاد مقداری پیازچه خرد شده روی آن می ریزیم.
- منبع :
- img from nouf_cook1982