طرز تهیه استیک سالزبری خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه سالزبری استیک
سالزبری استیک یکی از انواع استیک های بین المللی است که با گوشت چرخ کرده تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۶۰۰ گرم |
قارچ | ۸ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد درشت |
سس کچاپ | ۲ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ½ لیوان |
شیر (اختیاری) | ¼ لیوان |
آب گوشت | ½ لیوان |
روغن زیتون | ۶ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت سالزبری استیک
مرحله اول
برای تهیه استیک سالزبری خوشمزه ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ، آرد سوخاری، شیر، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز داخل یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم و چند دقیقه ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله دوم
حالا از مخلوط گوشت چرخ کرده ۴ استیک یک اندازه درست می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و روغن زیتون را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه دو طرف استیک ها را در تابه به خوبی سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن زیتون در همان تابه تفت می دهیم تا پیاز سبک و طلایی شود، سپس قارچ ها را به صورت اسلایس شده خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا قارچ ها را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا نرم شوند، سپس آب گوشت را به همراه سس کچاپ اضافه می کنیم و مواد را با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس اجازه می دهیم آب موجود در تابه به جوش بیاید.
مرحله پنجم
در همین حین نشاسته ذرت را با نصف فنجان آب مخلوط می کنیم تا کاملا حل شود، سپس به تابه اضافه می کنیم. در ادامه استیک های سرخ شده را به آرامی داخل تابه می چینیم و اجازه می دهیم سس استیک غلیظ شود.
مرحله ششم
حالا باید صبر کنیم تا علاوه بر غلیظ شدن سس، استیک ها هم به طور کامل مغز پخت شوند. پس از اینکه استیک ها پختند، آنها را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه سس قارچ و جعفری خرد شده تزیین کرده و با سس دلخواه سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/cafedelites