طرز تهیه بادمجان بقچه ای خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای
طرز تهیه بادمجان بقچه ای
بادمجان بقچه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که به عنوان پیش غذا هم استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چیشی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
بادمجان | ۶ عدد |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۲ عدد درشت |
رب انار | ½ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت بادمجان بقچه ای
مرحله اول
برای تهیه بادمجان بقچه ای خوشمزه ابتدا بادمجان ها را می شوییم، سپس از طول به صورت ورقه ای نارک بادمجان ها را برش می زنیم و کمی نمک روی بادمجان ها می پاشیم تا آب اضافی شان خارج شود و تلخی شان گرفته شود.
مرحله دوم
پس از گذشت ۲۰ دقیقه بادمجان ها را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود.
مرحله سوم
در این مرحله بادمجان ها را داخل روغن داغ سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در همان تابه ای که بادمجان ها را سرخ کردیم با کمی روغن تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
مرحله چهارم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کند، سپس ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به همراه رب انار اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی رب گرفته شود.
مرحله پنجم
در ادامه گردیو خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا مواد با هم ترکیب شوند. در ادامه ۱ لیوان آب اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.
مرحله ششم
پس از اینکه آب درون تابه به نقطه جوش رسید، حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت بپزد و آب درون تابه به طور کامل کشیده شود. پس از اینکه مایه گوشت چرخ کرده به طور کامل پت به سراغ اماده کردن بقچه ها می رویم.
مرحله هفتم
برای این منظور ۲ عدد از بادمجان های سرخ شده را مانند علام (+) روی هم قرار می دهیم، سپس مقداری از مایه گوشت در وسط بادمجان ها قرار می دهیم. حالا بادمجان را جمع می کنیم و با خلال دندان فیکس می کنیم.
مرحله هشتم
برای زیبایی بیشتر غذا می توانیم روی هر خلال دندان یک گوجه گیلاسی قرار دهیم. پس از اینکه تمام بادمجان ها را پیچیدم، پیاز باقیمانده را با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک شودف سپس مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم.
مرحله نهم
در ادامه گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و رنده می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب گوجه فرنگی ها کشیده شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا خوشرنگ شود.
مرحله دهم
در این مرحله نصف فنجان آب به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم آب جوش بیاید، سپس بادمجان ها را درون سس قرار می دهیم تا سس به طور کامل به خورد بادمجان برود. در پایان غذا را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/foodkade_khonegi