طرز تهیه خورش ماهی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه خورش ماهی

طرز تهیه خورش ماهی بلوچی خورشت ماهی قزل آلا هندی با رب انار قورمه ماهی انواع خورش با ماهی xvc jidi o va lhid

خورش ماهی یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
ماهی۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
شوید خشک۳ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد متوسط
سیر۴ حبه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
لیمو ترش۱ عدد
ادویه کاری و فلفل قرمزبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خورش ماهی

مرحله اول

برای تهیه خورش ماهی بوشهری ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب کمی تفت می دهیم تا پیازها سبک و شفاف شوند، سپس سیرها را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود، در ادامه مقداری زردچوبه به همراه زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه می کنیم و ۲ دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی اش گرفته شود، سپس مقداری ادویه کاری و فلفل قرمز اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم. در ادامه تکه های ماهی را تمیز می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله چند دقیقه ماهی ها را تفت می دهیم سپس ۲ تا ۳ پیمانه آب جوش اضافه می کنیم، به صورتی که آب یک بند انگشت بالاتر از سطح ماهی ها باشد، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم خورش به روغن بیفتد.

مرحله پنجم

این خورش بهتر است با ماهی های جنوبی که دارای بافت منسجم تری هستند تهیه شود تا ماهی پس از پخت له نشود. یکی دیگر از نکات تهیه این خورش این است که در بعضی دستورها از رب خرما هم برای طعم دهی به این خورش استفاده می شود.

مرحله ششم

پس از اینکه آب اضافی خورش جمع شد، آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک به خورش اضافه می کنیم و یک دقیقه بعد خورش را از روی حرارت کنار می گذاریم. در پایان خورش ماهی را به همراه کته یا برنج ساده سرو می کنیم.

نکات پخت خورش ماهی

برنج مناسب خورش ماهی

این خورش خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم به همراه برنج ساده، زعفرانی یا کته قالبی سرو کنیم. البته ما پیشنهاد می کنیم مانند رستوران های بوشهری از کته قالبی استفاده کنید. برای تهیه کته قالبی به سبک رستورانی مقاله زیر را مطالعه نمایید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 4

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.