خواص سیب برای معده، درمان و پیشگیری از زخم معده!
خواص سیب برای معده سیب پخته، گزینهای عالی برای افرادی است که با مشکلات گوارشی و رفلاکس معده دستوپنجه نرم میکنند. این میوه شگفتانگیز، سرشار از مواد مغذی نظیر کلسیم، منیزیم و …
طرز تهیه کباب توری خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانی
طرز تهیه کباب توری کباب یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که از مخلوط گوشت، پیاز و ادویجات تهیه میگردد. کباب در توری یکی از انواع روش های پخت کباب …
طرز تهیه کوکوی سوسیس مجلسی و خوشمزه با سیب زمینی
طرز تهیه کوکوی سوسیس کوکوی سوسیس یکی از انواع کتلت های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این کوکوی خوشمزه یکی از انواع …
طرز تهیه کته قالبی زعفرانی خوشمزه تک نفره به روش رستورانی
طرز تهیه کته قالبی
کته قالبی یکی از انواع روش های پخت برنج است که امروزه بیشتر در رستورانی های سنتی مرسوم است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای هر نفر | |
برنج ایرانی | ۱ پیمانه |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
کره | ۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری غلیظ |
دستور پخت کته قالبی
مرحله اول
برای تهیه کته قالبی زعفرانی ابتدا برنج را به همراه مقداری نمک به مدت ۲ تا ۳ ساعت می خیسانیم، سپس برنج را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج را بگیرد.
مرحله دوم
در ادامه نمک و روغن را اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و آب موجود در قابلمه به طور کامل کشیده شود. نکته مهم در مورد تهیه برنج زعفرانی استفاده از قابلمه تک نفره با جنس نچسب است.
مرحله سوم
پس از اینکه آب موجود در قابلمه تبخیر شد، برنج را از قابلمه خارج می کنیم، سپس یک سوم برنج را با کره و زعفران دم کرده داخل قابلمه می ریزیم و با یک قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم به طور کامل ترکیب شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله مخلوط برنج زعفرانی را با پشت قاشق در ته قابلمه فشرده می کنیم تا فیکس شود، سپس باقیمانده برنج را به قابلمه اضافه می کنیم و برنج ساده را نیز با پشت قاشق فشرده می کنیم تا کاملا به صورت یکدست و قالبی شود.
مرحله پنجم
حالا برنج را روی شعله ملایم قرار می دهیم تا به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت آماده شود، سپس یک بشقاب روی درب قابلمه قرار می دهیم و قابلمه را روی بشقاب بر می گردانیم تا کته به صورت قالبی روی بشقاب قرار بگیرد.
مرحله ششم
نکته مهم در مورد مواد لازم کته قالبی این است که اگر می خواهید این برنج را برای تعداد بالا درست کنید نیاز نیست کره را و زعفران دم کرده را در تعداد نفرات ضرب کنید و نیاز به مقدار کمتری کره و زعفران دم کرده می باشد.
- منبع :
- img from instagram.com/hiva_food_gallery