طرز تهیه ماهی بریان خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه ماهی بریان

طرز تهیه ماهی بریان در فر قزل آلا در توستر تنوری در مایکروفر xvc jidi lhid fvdhk

ماهی بریان یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
ماهی قزل آلا۱ عدد بزرگ
نارنج۳ عدد
پیاز۲ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای۱ عدد
جعفری۱ مشت
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پاپریکا و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت ماهی بریان

مرحله اول

برای تهیه ماهی بریان مجلسی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود، سپس سینی فر را با فویل آلومینیومی می پوشانیم و انرا با کمی روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله نارنج ها را به صورت حلقه ای برش می زنیم و به صورت یکدست در کف سینی فر می چینیم. در ادامه پیاز ها و فلفل دلمه ای ها را نیز به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در کنار نارنج ها در کف فر می چینیم.

مرحله سوم

حالا ماهی قزل آلا را تمیز می شوییم و شکم آنرا خالی می کنیم، سپس چند برش روی بدن ماهی ایجاد می کنیم تا زمان پخت بهتر بپزد. در ادامه مقداری نمک، آب نارنج و روغن روی دو طرف بدن ماهی می ریزیم و با دست ماساژ می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله ماهی را روی نارنج ها و پیازهای حلقه ای شده قرار می دهیم. حالا نصف جعفری را داخل شکم ماهی قرار می دهیم و باقی انرا روی سبزیجات درون سینی فر می ریزیم، سپس سینی فر را در طبق وسط فر قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت یک ساعت تقریبا ماهی بریان ما اماده است. پس از گذشت یک ساعت چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی ماهی برشته و طلایی شود. در پایان ماهی بریان را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.