طرز تهیه تست مرغ و قارچ خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه تست مرغ و قارچ تست مرغ و قارچ به صورت لایه ای با نان تست آماده تهیه می شود. این غذا را می توان به صورت فینگر فود نیز سرو …
طرز تهیه میگو کبابی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه میگو کبابی میگو کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سالم دریایی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …
جذب ثروت با دارچین + سوزوندن و ریختن دارچین روی تراولها!
جذب ثروت با دارچین در این مقاله میخواهیم به یکی از مباحث پرطرفدار و جذاب در زمینه جذب ثروت و افزایش فراوانی مالی پرداخته و تکنیکهای عجیب اما موثری را با شما …
طرز تهیه قلیه میگو خوشمزه و رستورانی به روش اصیل بوشهری
طرز تهیه قلیه میگو
قلیه میگو یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار جنوبی است که اصالت آن متعلق به بوشهر می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی جنوبی در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی خوشمزه و راز خوشمزگی قلیه ماهی
مواد لازم برای ۲ نفر | |
میگو | ۳۰۰ گرم |
سیر | ۶ حبه |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
گشنیز | ۱۷۵ گرم |
شنبلیله | ۲۵ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
تمرهندی | ۳ قاشق غذاخوری |
ادویه ماهی و زنجبیل | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت قلیه ماهی
مرحله اول
ابتدا یکی از پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، سپس کمی زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند.
مرحله دوم
در ادامه میگوهای پاک شده را به همراه مقداری زنجبیلف ادویه ماهی و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و حدود دو سه دقیقه مواد را تفت می دهیم تا میگوها کمی سرخ شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، در ادامه سیرها را له می کنیم و اضافه می کنیم و در حدی تفت می دهیم که بوی عطر سیرها بلند شود.
مرحله چهارم
حالا گشنیز و شنبلیله خرد شده را اضافه می کنیم و در حدی تفت می دهیم که رنگ سبزیجات تغییر کند و آب موجود در تابه تبخیر شود، سپس مقداری ادویه اضافه می کنیم و در حدی که سبزیجات و ادویه ها مخلوط شوند تفت می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله تمرهندی را با ۲ و نیم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا تمرهندی در آب جوش حل شود، سپس آب تمرهندی را صاف می کنیم و به قابلمه حاوی سبزیجات اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم.
مرحله ششم
حالا باید صبر کنیم تا قلیه جا بیفتد. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت قلیه رب گوجه فرنگی را به صورت جداگانه سرخ می کنیم و به همراه میگوها به قابلمه اضافه می کنیم. در آخر پس از اینکه قلیه میگو امده شد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/rahil6566