طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ ورمیشل سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه هم …

طرز تهیه حلیم گندم کشدار و نذری خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه حلیم گندم کشدار و نذری خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه حلیم گندم حلیم گندم یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا ترکیب بسیار ساده ای دارد …

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی رشتی

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی رشتی

طرز تهیه میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خطر بادمجان کباب شده دارد در تمام …

طرز تهیه کباب قفقازی

طرز تهیه کباب قفقازی رولی تابه ای عربی جوادجوادی تفاوت کباب بختیاری و قفقازی xvc jidi  fhf rtrhcd

کباب قفقازی یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که از ترکیب گوشت مرغ و گوشت قرمز تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
سینه مرغ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۲ عدد درشت
پیاز۳ عدد درشت
ماست چکیده۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت کباب قفقازی

مرحله اول

برای تهیه کباب قفقازی مجلسی ابتدا گوشت گوسفند و گوشت سینه مرغ را به صورت مکعبی مانند جوجه کباب به صورت یکدست و یک اندازه برش می زنیم و داخل یک کاسه جادار می ریزیم. سپس روغن مایع را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا با دست مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا روغن به طور کامل گوشت را کاور کند. در ادامه یکی از پیازها  را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه ماست چکیده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه نصف زعفران دم کرده را نیز به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم. برای طعم دار کردن گوشت دست ما باز است و می توانیم به سلیقه خود از مواد دیگری هم استفاده کنیم که کاملا سلیقه ای می باشد.

مرحله چهارم

حالا یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و آنرا به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت ها طعم دار شوند. پس از اینکه گوشت ها طعم دار شدند، کاسه را از یخچال خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله پیازهای باقیمانده و فلفل دلمه ای ها را به صورت یکدست و یک اندازه برای قرار گرفتن بین هر قطعه گوشت مرغ و گوشت گوسفندی برش می زنیم. حالا  در هر سیخ به ترتیب یک قطعم فلفل دلمه ای به سیخ می کشیم.

مرحله ششم

در ادامه یک قطعه مرغ به سیخ می کشیم و پس از ان یک قطعه فلفل دلمه ای و پیاز به سیخ می کشیم. در ادامه یک قطعه گوشت گوسفندی به سیخ می کشیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا اندازه سیخ ها به اندازه دلخواه ما برسند.

مرحله هفتم

پس از اینکه کار سیخ کردن کباب ها به پایان رسید، منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم و سیخ ها را به ترتیب روی نقل می چینیم. حالا سیخ ها را به صورت مداوم می چرخانیم تا گوشت ها به صورت یکدست کباب شوند.

مرحله هشتم

پس از اینکه کباب ها تقریبا آماده شدند، کره را ذوب می کنیم و به همراه باقیمانده زعفران مخلوط کرده و به آرامی با قلمو روی کباب ها می کشیم تا هم رنگشان بهتر شود هم لذیذتر شوند. در پایان کباب ها را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

نکات تهیه کباب قفقازی

کباب قفقازی تابه ای

در صورتی که تمایل دارید این کباب خوشمزه را در تابه درست کنید، باید از سیخ چوبی استفاده کنید. پس از اینکه مواد را به سیخ کشیدیم، یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با مقدار کمی روغن آنرا چرب می کنیم.

در ادامه سیخ ها را به ترتیب درون تابه می چینیم و صبر می کنیم تا یک سمت کباب ها سرخ شود. پس از اینکه سمت زیرن کباب ها پخت، سیخ ها را بر می گردانیم، سپس مخلوط کره و زعفران را با برس روی کباب ها می کشیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/da_restaurant
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.