طرز تهیه کباب چنجه

طرز تهیه کباب چنجه گیلانی فوت و فن ترش با کیوی با سیخ چوبی در فر در ماهیتابه xvc jidi  fhf  k i

کباب چنجه یکی از انواع کباب های سنتی ایرانی است که با گوشت گوساله یا گوسفندی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با وبسایت آموزشی چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله گوسفندی۶۰۰ گرم
دنبه گوسفندی۲۰۰ گرم
لیمو ترش۱ عدد
پیاز۲ عدد متوسط
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت کباب چنجه

مرحله اول

ابتدا فیله گوسفندی را به خوبی می شوییم، سپس به صورت چنجه ای ( تقریبا نصف جوجه کباب ) خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. برای اینکه کباب چنجه به صورت یکدست بپزد حتما سعی کنید تا قطعات گوشت یک اندازه باشد.

مرحله دوم

در ادامه روغن زیتون را به فیله ها اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا تمام قسمت های گوشت به روغن زیتون آغشته شود. در ادامه ماست چکیده را اضافه می کنیم، سپس لیمو ترش را از وسط برش می زنیم و آب آنرا می گیریم.

مرحله سوم

در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی گوشت اضافه می کنیم. در آخرین مرحله مرینت پیازها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی مواد را با دست ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم تا گوشت به خوبی طعم دار شود. یکی از مهم ترین دلایل خوشمزه شدن کباب چنجه این است که گوشت به مدت کافی در مواد طعم دار کننده قرار داشته باشد.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت به خوبی طعم دار شد، آنرا از کاسه مواد طعم دهنده خارج می کنیم و به صورت مرتب و یکدست به سیخ می کشیم. حالا منقل زغال را آماده می کنیم و حتما به این مورد توجه می کنیم که تمام زغال ها به صورت یکدست روشن باشد.

مرحله ششم

در این مرحله سیخ ها را روی منقل می چینیم و کمی صبر می کنیم تا خودشان را بگیرند، سپس آنها را به صورت مرتب می چرخانیم تا گوشت به صورت یکدست کباب شود. اگر گوشت را به مدت کافی طعم دار کرده باشیم خیلی سریع کباب می شود.

مرحله هفتم

در صورت تمایل می توانیم مقداری زعفران دم کنیم و با کره مخلوط کنیم، سپس کباب های اماده شد را در سس کره قرار دهیم تا نرمتر و لذیذتر شوند. در اخر کباب چنجه اماده شده را به همراه نان یا برنج زعفرانی سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.