طرز تهیه کباب عربی خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی خوشمزه و مجلسی رستورانی
طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی سیب زمینی اسپایسی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این میان وعده خوشمزه را به کسانی …
طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای
طرز تهیه املت گوجه فرنگی املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفدار ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش در قهوه خانه ها هم سرو می شود. این املت …
طرز تهیه خورش به قورمه خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی
طرز تهیه خورش به قورمه خورش به قورمه که با نام خورش قورمه به هم شناخته می شود یکی از انواع خورش های سنتی شیراز است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …
طرز تهیه کباب عربی
کباب عربی یکی از انواع کباب های خوشمزه خاورمیانه است که با گوشت و بادمجان تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی عربی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
بادمجان | ۴ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد درشت |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ عدد |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب عربی لحم و ثور
مرحله اول
برای تهیه کباب عربی خوشمزه ابتدا بادمجان را به صورت راه راه پوست می گیریم، سپس مقداری نمک روی بادمجان ها می پاشیم تا علاوه بر اینکه تلخی شان گرفته شود، آب اضافی موجود در بادمجان ها نیز خارج شود.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه جعفری خرد شده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مایه کباب را حدود ۵ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا چسبناک و منسجم شود. در ادامه بادمجان ها را آبکشی می کنیم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم. حالا فلفل دلمه ها را نیز به صورت مربعی بزرگ برش می زنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله به اندازه نارنگی از مایه کباب بر می داریم و روی سیخ قرار می دهیم. در ادامه یک تکه بادمجان و یک تکه فلفل دلمه ای به سیخ می کشیم و به همین ترتیب به صورت یکی در میان گوشت، بادمجان و فلفل دلمه ای را به سیخ می کشیم.
مرحله پنجم
به همین ترتیب تمام مواد را به سیخ می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان منتقل زغال را آماده می کنیم. پس از اینکه زغال ها به صورت یکدست روشن شدند، سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم.
مرحله ششم
حالا کمی صبر می کنیم تا کباب ها خودشان را بگیرند، سپس سیخ ها را به صورت مداوم می چرخانیم تا کباب به صورت یکدست بپزد. در میانه پخت کباب ها کره را ذوب می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به کره ذوب شده اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله با برس کره ذوب شده را روی کباب ها می مالیم تا درخشان تر و لذیذتر شوند. در ادامه گوجه فرنگی ها را نیز به سیخ می کشیم و روی منقل قرار می دهیم تا کباب شوند. در پایان کباب را به همراه برنج سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/azin_cook