طرز تهیه سوپ کرفس خوشمزه و مخصوص رستورانی با خامه
طرز تهیه سوپ کرفس
سوپ کرفس یکی از انواع سوپ های خوشمزه و بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سالم در ادامه با وبسایت تفریحی چیشی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کرفس | ۴ ساقه |
پیاز | ۱ عدد درشت |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | ۳ پیمانه |
خامه | ۱ پیمانه |
لیمو ترش | ۱ عدد |
پیازچه | ۲ ساقه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ کرفس
مرحله اول
برای تهیه سوپ کرفس رستورانی ابتدا یکی از سیب زمینی ها را پوست می گیریم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه پیازچه، کرفس و پیاز را هم خرد می کنیم و به همراه ۳ پیمانه آب و مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم مواد به مدت ۴۵ دقیقه بپزند. پس از گذشت ۴۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد داخل قابلمه خنک شد، آنرا داخل مخلوط کن می ریزیم و به شکل پوره در می آوریم و کنار می گذاریم. در ادامه سیب زمینی باقیمانده را خرد می کنیم و به همراه کره و شیر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم سیب زمینی به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان پوره را به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ به جوش بیاید، سپس درب قابلمه را می گذاریم.
مرحله پنجم
مجددا در این حالت ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا سوپ کاملا یکدست شود. پس از گذشت این زمان خامه را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس یک ملاقه از سوپ به خامه اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن به قابلمه سوپ اضافه می کنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه خامه را اضافه کردیم، فقط در حدی که مواد سوپ یکدست شوند آنرا روی حرارت هم می زنیم و اجازه نمی دهیم سوپ مجددا بجوشد. در پایان سوپ را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه لیمو ترش تازه سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/tastybyneda