طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی ساده و فوق العاده خوشمزه فرانسوی
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
سوپ گوجه فرنگی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه است که به عنوان یک پیش غذای بین المللی در سرایر جهان شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : آموزش طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی خوشمزه و مخصوص
مواد لازم برای ۳ نفر | |
گوجه فرنگی | ۵ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۳ حیه |
آب مرغ یا آب گوشت | ۱ لیوان |
خامه (اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲۰ گرم |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دستور پخت سوپ گوجه فرنگی
مرحله اول
ابتدا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه نصف کره داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز داغ کاراملی و سبک شود، سپس سیرها را له یا رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. سیرها را حدی که عطرشان بلند شود تفت می دهیم.
مرحله دوم
در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و خردشان می کنیم، سپس به همراه آب مرغ یا آب گوشت به قابلمه اضافه می کنیم. اگر آب مرغ یا گوشت در دسترس ندارید می توانید از عصاره مرغ یا عصاره گوشت به همراه ۱ لیوان آب استفاده کنید.
مرحله سوم
حالا درب قابلمه را می بندیم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا مواد بپزند. پس از گذشت ۱۵ دقیقه نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانید ادویه های ورد پسند خود را نیز به سوپ اضافه کنید.
همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ قارچ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
مرحله چهارم
حالا با گوشتکوب برقی سوپ را به صورت پوره در می آوریم. اگر گوشتکوب برقی در دسترس ندارید می توانید سوپ را داخل مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در بیاید. پس از اینکه مواد سوپ را به شکل پوره در آوردیم باقیمانده کره را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
۵ دقیقه دیگر اجازه می دهیم سوپ روی حرارت بماند. حالا اگر تمایل داشتید می توانید خامه را هم به سوپ اضافه کنید که طعم خیلی خوبی به سوپ می دهد. در پایان سوپ را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان تست و جعفری خرد شده تزیین می کنیم.