طرز تهیه آش ترخینه دوغ خوشمزه و ساده به روش اصیل لرستان

طرز تهیه آش ترخینه دوغ خوشمزه و ساده به روش اصیل لرستان

طرز تهیه آش ترخینه دوغ آش ترخینه دوغ یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متافوتی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کوفته تبریزی کوفته تبریزی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این کوفته خوشمزه همانظطور که از نامش …

طرز تهیه شامی ترش خوشمزه و مخصوص به روش اصیل رشتی

طرز تهیه شامی ترش خوشمزه و مخصوص به روش اصیل رشتی

طرز تهیه شامی ترش شامی ترش که با نام های بسیار متنوعی  مثل ترشه شامی هم شناخته می شود یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که با طعم دهنده های …

طرز تهیه سوپ جو سفید

طرز تهیه سوپ جو سفید بدون شیر با قارچ دونفره جو درسته دونفره برای 10 نفر سس سفید سوپ جو سوپ جو پوست کنده

سوپ جو سفید یکی از انواع سوپ های شناخته شده در سراسر جهان است که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ جو قرمز خیلی خوشمزه و مجلسی برای ۴ نفر

مواد لازم برای ۴ نفر
جو پوست کنده۱ لیوان
سینه مرغ۱۰۰ گرم
هویج۱ عدد
پیاز۱ عدد
شیر۴ لیوان
قارچ۲۰۰ گرم
جعفری۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور پخت سوپ جو سفید

مرحله اول

ابتدا جو پوست کنده را به همراه ۴ لیوان آب ولرم داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه سریعتر به جوش بیاید، پس از جوش آمدن آب داخل قابلمه حرارت را ملایم تر می کنیم.

مرحله دوم

اگر روی آب دورن قابلمه در هنگام پخت کف جمع شد، حتما کف را با قاشق بگیرید و دور بریزید. نکته دیگر اینکه جو خیلی زود سر می رود به همین خاطر از یک قابلمه بزرگ استفاده کنید تا جو هنگام سر رفتن بیرون نریزد و گاز را کثیف نکند.

مرحله سوم

در ادامه گوشت مرغ را به همراه یک عدد پیاز و مقداری زردچوبه به همراه ۱ لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا گوشت مرغ بپزد. اجازه دهید آب درون قابلمه به طور کامل له خورد گوشت مرغ برود.

همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی با خامه

مرحله چهارم

پس از اینکه جو لعاب انداخت شیر را کم کم به صورت چند مرحله به قابلمه حاوی جو اضافه می کنیم. در ادامه قارچ و هویج را به صورت نگینی یا حلقه ای خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، حالا صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد و آماده شود.

مرحله پنجم

زمانی که مرغ پخت آنرا به صورت ریش ریش خر د می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم. پس اینکه سوپ آماده شد نمک و فلفل سیاه را به اندازه دلخواه اضافه می کنیم و سوپ را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/fafali.food
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.