طرز تهیه سوپ تره فرنگی خوشمزه و ساده به روش فرانسوی
طرز تهیه هویج پلو با گوشت چرخ کرده مجلسی و بسیار خوشمزه
هویج پلو با گوشت چرخ کرده هویج پلو با گوشت چرخ کرده یکی از انواع برنج های قاطی است که با گوشت چرخ کرده و برنج و زرشک و زعفران، تهیه می …
طرز تهیه حلوای لبو خوشمزه یک دسر مجلسی برای شب یلدا
طرز تهیه حلوای لبو حلوای لبو یکی از انواع حلواهای خوشمزه ایرانی است که معمولا برای شب یلدا بلندترین شب سال تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی …
طرز تهیه دیبیجا خوشمزه و مخصوص رستورانی به روش رشتی
طرز تهیه دیبیجا دیبیجا یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمال کشور است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی رشتی در ادامه با وبسایت چی …
طرز تهیه سوپ تره فرنگی
سوپ تره فرنگی یکی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با سایت سرگرمی چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ مجلسی و خوشمزه با سبزیجات
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
تره فرنگی | ۴ بوته |
هویج | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
شیر | ۱ لیوان |
خامه صبحانه | ۱ بسته |
آب مرغ | ۴ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ تره فرنگی
مرحله اول
ابتدا آب مرغ را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه سیب زمینی را به صورت ریز خرد می کنیم و با آب سرد به خوبی می شوییم تا نشاسته های روی بافت سیب زمینی از بین برود، سپس به آب مرغ اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه هویج را پوست می گیریم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیب زمینی و هویج با حرارت ملایم بپزند. در ادامه تره فرنگی را به صورت ریز خرد می کنیم و داخل یک تابه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
پیازها را هم به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه روغن زیتون به تابه حاوی تره فرنگی اضافه می کنیم. تابه را روی حرارت قرار می دهیم و ۱۰ دقیقه پیاز و تره فرنگی را به همراه کمی زردچوبه روی حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم تا سبک شوند.
همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ جو سفید خوشمزه با جو درسته یا جو پوست کنده
مرحله چهارم
حالا مخلوط پیاز و تره فرنگی را به قابلمه سوپ اضافه می کنیم تا به همراه سیب زمینی و هویج بپزند. پس از اینکه تمام مواد سوپ به خوبی پختند نمک و فلفل سیاه سوپ را اندازه می کنیم و سوپ را به وسیله میکسر یا مخلوط کن به پوره تبدیل می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مجددا سوپ پوره شده را به قابلمه بر می گردانیم و شیر را به ان اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شیر کمی بجوشد و سوپ به غلظت مورد نظرمان برسد، سپس سوپ را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
مرحله ششم
حالا خامه را در یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس یکی دو ملاقه از سوپ را به ان اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خامه به خوبی با سوپ یکدست شود.
همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی مجلسی و فوق العاده خوشمزه ایتالیایی
مرحله هفتم
حالا سوپ ما اماده است و می توانیم آنرا سرو کنیم. برای سرو سوپ هم آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و چند تکه نان تست برشته داخل سوپ قرار می دهیم. برای تزیین سوپ هم از تره فرنگی و خامه می توانیم استفاده کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/fariba_ss