طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مخصوص گیلانی با طعم فوق العاده

طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مخصوص گیلانی با طعم فوق العاده

طرز تهیه کباب چنجه کباب چنجه یکی از انواع کباب های سنتی ایرانی است که با گوشت گوساله یا گوسفندی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با …

طرز تهیه شامی رودباری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شامی رودباری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شامی رودباری شامی رودباری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر رودبار می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی قارچ کبابی یکی از انواع پیش غذاهای سالم و بسیار خوشمزه است که در کنار انواع کباب های ایرانی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سالم …

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی ساناز سانیا رزا منتظمی با سیب زمینی شف طیبه به خانه برمیگردیم ساده ترین و اسفناج کاله فرانسوی با مرغ و جو عالی با قارچ و شیر 

سوپ تره فرنگی یکی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با سایت سرگرمی چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ مجلسی و خوشمزه با سبزیجات

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۳ عدد متوسط
تره فرنگی۴ بوته
هویج۲ عدد
پیاز۲ عدد متوسط
شیر۱ لیوان
خامه صبحانه۱ بسته
آب مرغ۴ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت سوپ تره فرنگی

مرحله اول

ابتدا آب مرغ را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه سیب زمینی را به صورت ریز خرد می کنیم و با آب سرد به خوبی می شوییم تا نشاسته های روی بافت سیب زمینی از بین برود، سپس به آب مرغ اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه هویج را پوست می گیریم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیب زمینی و هویج با حرارت ملایم بپزند. در ادامه تره فرنگی را به صورت ریز خرد می کنیم و داخل یک تابه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

پیازها را هم به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه روغن زیتون به تابه حاوی تره فرنگی اضافه می کنیم. تابه را روی حرارت قرار می دهیم و ۱۰ دقیقه پیاز و تره فرنگی را به همراه کمی زردچوبه روی حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم تا سبک شوند.

همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ جو سفید خوشمزه با جو درسته یا جو پوست کنده

مرحله چهارم

حالا مخلوط پیاز و تره فرنگی را به قابلمه سوپ اضافه می کنیم تا به همراه سیب زمینی و هویج بپزند. پس از اینکه تمام مواد سوپ به خوبی پختند نمک و فلفل سیاه سوپ را اندازه می کنیم و سوپ را به وسیله میکسر یا مخلوط کن به پوره تبدیل می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مجددا سوپ پوره شده را به قابلمه بر می گردانیم و شیر را به ان اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شیر کمی بجوشد و سوپ به غلظت مورد نظرمان برسد، سپس سوپ را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

حالا خامه را در یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس یکی دو ملاقه از سوپ را به ان اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خامه به خوبی با سوپ یکدست شود.

همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی مجلسی و فوق العاده خوشمزه ایتالیایی

مرحله هفتم

حالا سوپ ما اماده است و می توانیم آنرا سرو کنیم. برای سرو سوپ هم آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و چند تکه نان تست برشته داخل سوپ قرار می دهیم. برای تزیین سوپ هم از تره فرنگی و خامه می توانیم استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/fariba_ss
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.