طرز تهیه کوکی ذرت خوشمزه و مجلسی با فیلینگ نوتلا
طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان
طرز تهیه پنکیک با ماست در جهان آشپزی، برخی نوآوریها برای سلامتی و افزایش لذت از طعمها انجام میشوند. پنکیک با ماست یکی از این موارد است. در بسیاری از خانوادهها، برخی …
طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی
طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یکی از انواع سسهای بسیار کاربردی در شیرینیپزی است که میتوانید از آن در تهیه انواع کیکها و شیرینیها استفاده کنید، برای آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه
طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه کوکی ذرت
کوکی ذرت یکی از انواع کوکی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی ذرت در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کوکی ذرت | |
آرد سفید | ۸۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۲۵۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۳۰ گرم |
شیر تغلیظ شده | ۱۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
نوتلا | ۴۰۰ گرم |
زست لیمو | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کوکی ذرت
مرحله اول
برای تهیه کوکی ذرت خوشمزه در ابتدای کار کره هم دمای محیط را به همراه شکر، زرده تخم مرغ و شیر تغلیظ شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مواد را با استفاده از همزن دستی یا چنگال به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله رنده پوست لیمو را اضافه کرده و مواد را در حدی که با هم یکدست شوند، مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر و نشاسته ذرت با هم ترکیب می کنیم، سپس درون الک می ریزیم.
مرحله سوم
حالا ترکیب آرد و نشاسته را روی مواد داخل کاسه الک کرده و در همین حین مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و چسبناک شکل بگیرد. در ادامه خمیر را درون یک نایلون می پیچیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.
مرحله چهارم
پس از گذشت یک ساعت، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانیتگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در همین حین سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم.
مرحله پنجم
خمیر را با کف دست کمی فشار می دهیم و درون سینی فر می چینیم، سپس روی خمیر را با چنگال شکل می دهیم. به همین صورت تمام خمیر را آماده می کنیم و درون سینی فر می چینیم، سپس درون فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
پس از گذشت ۸ تا ۱۰ دقیقه کوکی ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند. در نهایت بین هر دو کوکی مقداری نوتلا قرار داده و آنها را به هم می چسبانیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.
- منبع :
- micaeladieguez