مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان فرانسوی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه نان فرانسوی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه نان فرانسوی نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. یکی از این نان ها نان فرانسوی است که مشابه نان باگت تهیه …

طرز تهیه شیرینی شستی خوشمزه به روش اصیل و سنتی زنجان

طرز تهیه شیرینی شستی خوشمزه به روش اصیل و سنتی زنجان

طرز تهیه شیرینی شستی شیرینی شستی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که با رسپی ها و طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

خواص سیب برای معده، درمان و پیشگیری از زخم معده!

خواص سیب برای معده، درمان و پیشگیری از زخم معده!

خواص سیب برای معده سیب پخته، گزینه‌ای عالی برای افرادی است که با مشکلات گوارشی و رفلاکس معده دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند. این میوه شگفت‌انگیز، سرشار از مواد مغذی نظیر کلسیم، منیزیم و …

طرز تهیه کوکی نوتلا خوشمزه و مخصوص به روش کافه ای

طرز تهیه کوکی نوتلا

کوکی نوتلا , طرز تهیه کوکی نوتلا , دستور پخت کوکی نوتلا شف طیبه

کوکی نوتلا یکی از انواع کوکی های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا به همراه انواع کافی ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی نوتلا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کوکی نوتلا
نوتلا۱ پیمانه
آرد نان فانتزی½ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری پر
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ۱ عدد

طرز تهیه کوکی نوتلا

مرحله اول

برای تهیه کوکی نوتلا ابتدا نوتلا و تخم مرغ را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و در دمای آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند. در ادامه نوتلای نرم شده را به همراه تخم مرغ درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا با همزن دستی یا برقی مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود، سپس آرد را به همراه بکینگ پودر با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه ترکیب آرد و بکینگ پودر را یک مرتبه الک می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مجددا ترکیب آرد و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم، سپس روی مواد درون کاسه الک می کنیم. در حین الک کردن آرد باید مواد را با لیسک به آرامی مخلوط کنیم تا بافت شان یکدست شده و آرد گلوله نشود.

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد یکدست شدند، کف یک ظرف مناسب را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس با قاشق یا اسکوپ بستنی از مواد بر می داریم و با فاصله روی کاغذ روغنی قرار می دهیم، سپس درون فریزر قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود. در ادامه کف سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و کوکی ها را از فریزر خارج کرده و درون سینی فر می چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله سینی فر را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کوکی ها به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزند. در ادامه کوکی ها را از فر خارج کرده و در همان زمان به صورت دلخواه مقداری شکلات چیپسی روی کوکی ها قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا کوکی ها را کنار می گذاریم تا به طور کامل خنک شوند، سپس آنها را به آرامی از روی کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف درب دار قرار می دهیم. این کوکی خوشمزه را می توانیم به مدت یک هفته در یخچال نگهداریم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.