مطالب پر بازدید
طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال طبع پرتقال در طب سنتی به میزان قابل توجهی به طعم آن وابسته است و می‌تواند از ترش تا شیرین متغیر باشد، که این امر تأثیرات مختلفی بر سلامتی دارد. …

طرز تهیه سوپ مرغ مقوی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ مرغ مقوی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ مرغ سوپ مرغ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی بین المللی است که در کشورهای مختلف با رسپی های متنوعی طبخ می شود. این سوپ خوشمزه از …

طرز تهیه ماهی سرخ شده خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه ماهی سرخ شده خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه ماهی سرخ شده ماهی سرخ شده یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و بین المللی است که به روش های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه سالاد اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش ایتالیایی

طرز تهیه سالاد اسفناج

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار با مرغ با ماست و قارچ و سیب زمینی و توت فرنگی و لوبیا شف طیبه ایتالیایی با پرتقال با رب انار

سالاد اسفناج یکی از انواع سالادهای مجلسی و خوشمزه ایتالیایی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی رژیمی و مجلسی به روش ایتالیایی

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج۵۰۰ گرم
گردو۱۰۰ گرم
انار۱ عدد متوسط
پنیر فتا۱۰۰ گرم
رب انار۳ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
پودر سیر¼ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد اسفناج

مرحله اول

برای تهیه سالاد اسفناج حتما از بی بی اسفناج استفاده کنید (یعنی برگ های جوان و کوچک اسفناج) ابتدا اسفناج ها را پاک می کنیم و با آب سرد چندین بار می شوییم ، سپس آبکشی می کنیم تا آب اضافی اسفناج ها خارج شود.

مرحله دوم

در مرحله بعدی مغر گردو را به مدت ۱۵ دقیقه درون یک کاسه می خیسانیم تا نرم شود. حالا اسفناج ها را داخل ظرف سالادخوری می ریزیم و مغز گردوها را پس از اینکه آبکشی کردیم به ظرف سالادخوری اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله انار را دان می کنیم و به مخلوط اسفناج و گردو اضافه می کنیم. برای تهیه سس سالاد روغن زیتون را به همراه رب انار، پودر سیر، سرکه بالزامیک و مقداری نمک و فلفل سیاه به طور جداگانه مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد سزار ساده ایرانی با مرغ سوخاری به روش سنسو

مرحله چهارم

حالا سس را روی مواد داخل کاسه می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در آخر پنیر فتا را به مکعب های کوچک تبدیل می کنیم و روی سالاد می ریزیم، سپس سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا جا بیفتد و خنک شود.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/sahartaryan
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.