طرز تهیه سالاد اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش ایتالیایی
طرز تهیه سالاد اسفناج
سالاد اسفناج یکی از انواع سالادهای مجلسی و خوشمزه ایتالیایی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی رژیمی و مجلسی به روش ایتالیایی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
گردو | ۱۰۰ گرم |
انار | ۱ عدد متوسط |
پنیر فتا | ۱۰۰ گرم |
رب انار | ۳ قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ¼ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد اسفناج
مرحله اول
برای تهیه سالاد اسفناج حتما از بی بی اسفناج استفاده کنید (یعنی برگ های جوان و کوچک اسفناج) ابتدا اسفناج ها را پاک می کنیم و با آب سرد چندین بار می شوییم ، سپس آبکشی می کنیم تا آب اضافی اسفناج ها خارج شود.
مرحله دوم
در مرحله بعدی مغر گردو را به مدت ۱۵ دقیقه درون یک کاسه می خیسانیم تا نرم شود. حالا اسفناج ها را داخل ظرف سالادخوری می ریزیم و مغز گردوها را پس از اینکه آبکشی کردیم به ظرف سالادخوری اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله انار را دان می کنیم و به مخلوط اسفناج و گردو اضافه می کنیم. برای تهیه سس سالاد روغن زیتون را به همراه رب انار، پودر سیر، سرکه بالزامیک و مقداری نمک و فلفل سیاه به طور جداگانه مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد سزار ساده ایرانی با مرغ سوخاری به روش سنسو
مرحله چهارم
حالا سس را روی مواد داخل کاسه می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در آخر پنیر فتا را به مکعب های کوچک تبدیل می کنیم و روی سالاد می ریزیم، سپس سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا جا بیفتد و خنک شود.
- منبع :
- img from instagram.com/sahartaryan