طرز تهیه آش دندونی بچه خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه آش دندونی بچه خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه آش دندونی آش دندونی یکی از آش های مناسبتی ایرانی است که برای جشن دندان درآوردن کودکان پخته می شود. این آش خوشمزه از آش های معروف استان های آذربایجان …

طرز تهیه آش گندم سنتی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل یزدی

طرز تهیه آش گندم سنتی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل یزدی

طرز تهیه آش گندم آش گندم یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی …

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای جوجه کباب تابه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه و ساده خانگی است که خیلی سریع آماده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه سالاد کینوا

طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی سالاد کینوا و جعفری کینوا چیست سالاد کینوا و آووکادو سالاد کینوا با تن ماهی سالاد کینوا با نخود فرنگی سالاد رژیمی مجلسی

سالاد کینوا یکی از انواع سالادهای رژیمی بین المللی است که علاوه بر خواص فراوان برای لاغری نیز بسیار مفید است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کینوا½ لیوان
پیاز بنفش۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی۲ عدد درشت
انار شیرین۲ عدد متوسط
جعفری۵۰ گرم
پیازچه۵۰ گرم
آب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

دستور تهیه سالاد کینوا

مرحله اول

برای تهیه سالاد کینوا مجلسی ابتدا کینوا را به همراه یک لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریع تر به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش امد، حرارت را ملایم تر می کنیم تا آب درون قابلمه به طور کامل کشده شود.

مرحله دوم

پس از اینکه کینوا آماده شد آنرا کنار می گذاریم تا خنک شود، سپس داخل ظرفی که برای تهیه سالاد در نظر گرفته ایم می ریزیم. در ادامه پیاز و گوجه فرنگی را مانند سالاد شیرازی به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به ظرف سالاد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله جعفری و پیازچه را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه سالاد اضافه می کنیم. چون انار در تمام فصول پیدا نمی شود اگر انار داشتید که دان کنید و به سالاد اضافه کنید و اگر نداشتید می توانید انار را حذف کنید.

مرحله چهارم

برای تهیه سس سالاد هم روغن زیتون و آب لیمو ترش را داخل یک ظرف کوچک مخلوط می کنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه و طعم دهنده ای دلخواه خود را اضافه می کنیم و سس را روی سالاد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه سس را با سالاد به خوبی ترکیب کردیم، روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. در زمان سرو سالاد را با برش های لیمو ترش تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/fereshte.ghorbanii
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.