طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی گردویی شیرینی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که در مراسم های خاص استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل اینکه ماده اصلی …

طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نعلی شیرینی نعلی یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و مجلسی ایرانی است که مانند شیرینی مربایی برای عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل …

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی کیکی یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به جای استفاده از فر در یخچال درست می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه شیرینی پفکی دارچینی

شیرینی پفکی دارچینی , طرز تهیه شیرینی پفکی دارچینی , دستور پخت شیرینی پفکی دارچینی

شیرینی پفکی دارچینی یکی از انواع شیرینی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پفکی دارچینی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی پفکی دارچینی
کره۱۲۵ گرم
شگر۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
روغن۱ استکان (۹۰ میلی لیتر)
نشاسته۶۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
فندق خرد شده۱ فنجان
آرد سفید۲٫۵ پیمانه
شکر برای تزیین½ لیوان
دارچین۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی پفکی دارچینی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پفکی با طعم دارچینی ابتدا کره هم دمای محیط را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه با همزن مخلوط می کنیم، سپس تخم مرغ را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله روغن مایع را به همراه نشاسته، وانیل، بکینگ پودر و فندق خرد شده به کاسه اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در آخر آرد را روی مواد الک می کنیم و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که ممکن است تمام آرد مصرف نشود. باید تا زمانی که خمیری نرم و یکدست شکل بگیرد، آرد اضافه کنیم. زمانی که دیگر خمیر به دست نچسبید، دیگر نیاز نیست آرد اضافه کنیم، چون باعث سنگین شدن خمیر می شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر کاملا منسجم شد، آنرا به چونه های کوچک به اندازه گردو تبدیل می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیرهایی را که چونه گرفتیم درون سینی فر با کمی فاصله می چینیم. حالا سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و تا زمانی که شیرینی ها به خوبی تغییر رنگ دهند و طلایی شوند، صبر می کنیم.

مرحله ششم

در همین حین شکر و دارچین را درون یک کاسه با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه شیرینی ها را پس از آماده شدن از فر خارج می کنیم، سپس در مخلوط شکر و دارچین می غلطانیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.