مطالب پر بازدید
خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص گیاه انجدان گیاه انجدان رومی، که در میان گونه‌های گیاهی اروپا از اهمیت برجسته‌ای برخوردار است، در سراسر جهان، به ویژه در کشورهایی چون آلمان، ایالات متحده امریکا، مجارستان، جمهوری چک، …

طرز تهیه کیک پودینگ سیب خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کیک پودینگ سیب خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کیک پودینگ سیب کیک پودینگ سیب یکی از کیک‌های خوشمزه و لطیف است که بافتی نرم و سبک دارد و این کیک شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانی بسیار …

طرز تهیه کیک مخملی شیک و مجلسی به شکل قلب

طرز تهیه کیک مخملی شیک و مجلسی به شکل قلب

طرز تهیه کیک مخملی کیک مخملی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با طرح های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه شیرینی کروزوآ خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی کروزوآ

شیرینی کروزوآ , طرز تهیه شیرینی کروزوآ , دستور پخت شیرینی کروزوآ

شیرینی کروزوآ یک از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار پرطرفدار کشور فرانسه است که مانند کیک ها پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کروزوآ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی کروزوآ
پسته۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ۴ عدد
آرد شیرینی۱۰۰ گرم
کره یا روغن جامد ذوب شده و خنک شده۱۰۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
نمک۱ پنس
وانیل۱ پنس
پودر تارتار یا نمکنوک قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی کروزوآ

مرحله اول

برای تهیه شیرینی کروزوآ در ابتدای کار، پودر پسته را درون یک تابه می ریزیم و حدود ۷ تا ۸ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم و تفت می دهیم، سپس آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود.

مرحله دوم

حالا پسته بو داده را درون آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم. در ادامه پودر پسته، آرد، شکر، بکینگ پودر، کره یا روغن جامد ذوب شده، وانیل و نمک را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با لیسک هم می زنیم تا کامل مخلوط شود.

مرحله سوم

در این مرحله سفیده تخم مرغ را درون یک کاسه دیگر می ریزیم و با همزن می زنیم تا کف کند. سپس پودر تارتار یا نمک را به آن اضافه کرده و با همزن، هم زدن را ادامه می دهیم تا سفیده تخم مرغ کاملا خامه ای شود.

مرحله چهارم

وقتی که سفیده کاملا پف کرد و از ظرف نریخت، نصف سفیده را به مخلوط پودر پسته اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم، سپس در مرحله دوم باقی مانده سفیده را اضافه کرده و با لیسک مواد را از یک سمت مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس یک قالب مناسب را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم. در ادامه با مقداری کمی روغن کاغذ روغنی را به خوبی چرب می کنیم.

مرحله ششم

حالا مایه شیرینی را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم. در ادامه میوه های دلخواه خود را آردی می کنیم و روی مایه شیرینی می چینیم، سپس قالب را درون فر قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۳۰  تا ۴۰ دقیقه شیرینی ما آماده است، برای رنگ گرفتن روی شیرینی می توانیم چند دقیقه گریل را روشن کنیم. در نهایت شیرینی را از فر خارج می کنیم تا خنک شود، سپس به صورت مثلثی برش زده و در ظرف می چینیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 مهر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.