طرز تهیه اسلایس سیب و دارچین خوشمزه به روش سوئدی

طرز تهیه اسلایس سیب و دارچین خوشمزه به روش سوئدی

طرز تهیه اسلایس سیب اسلایس سیب یک نوع شیرینی خشک و مغز دار محسوب می شود. این شیرینی خوشمزه را می توان با انواع مواد میانی و میوه ها و مغزیجات تهیه …

طرز تهیه شیرینی چشم آهو خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی چشم آهو خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی چشم آهو شیرینی چشم آهو یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ترکیه ای است که به صورت شربتی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه تارت ریواس خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه تارت ریواس خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه تارت ریواس تارت ریواس یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه فصل بهار است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه شیرینی کروزوآ

شیرینی کروزوآ , طرز تهیه شیرینی کروزوآ , دستور پخت شیرینی کروزوآ

شیرینی کروزوآ یک از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار پرطرفدار کشور فرانسه است که مانند کیک ها پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کروزوآ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی کروزوآ
پسته۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ۴ عدد
آرد شیرینی۱۰۰ گرم
کره یا روغن جامد ذوب شده و خنک شده۱۰۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
نمک۱ پنس
وانیل۱ پنس
پودر تارتار یا نمکنوک قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی کروزوآ

مرحله اول

برای تهیه شیرینی کروزوآ در ابتدای کار، پودر پسته را درون یک تابه می ریزیم و حدود ۷ تا ۸ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم و تفت می دهیم، سپس آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود.

مرحله دوم

حالا پسته بو داده را درون آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم. در ادامه پودر پسته، آرد، شکر، بکینگ پودر، کره یا روغن جامد ذوب شده، وانیل و نمک را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با لیسک هم می زنیم تا کامل مخلوط شود.

مرحله سوم

در این مرحله سفیده تخم مرغ را درون یک کاسه دیگر می ریزیم و با همزن می زنیم تا کف کند. سپس پودر تارتار یا نمک را به آن اضافه کرده و با همزن، هم زدن را ادامه می دهیم تا سفیده تخم مرغ کاملا خامه ای شود.

مرحله چهارم

وقتی که سفیده کاملا پف کرد و از ظرف نریخت، نصف سفیده را به مخلوط پودر پسته اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم، سپس در مرحله دوم باقی مانده سفیده را اضافه کرده و با لیسک مواد را از یک سمت مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس یک قالب مناسب را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم. در ادامه با مقداری کمی روغن کاغذ روغنی را به خوبی چرب می کنیم.

مرحله ششم

حالا مایه شیرینی را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم. در ادامه میوه های دلخواه خود را آردی می کنیم و روی مایه شیرینی می چینیم، سپس قالب را درون فر قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۳۰  تا ۴۰ دقیقه شیرینی ما آماده است، برای رنگ گرفتن روی شیرینی می توانیم چند دقیقه گریل را روشن کنیم. در نهایت شیرینی را از فر خارج می کنیم تا خنک شود، سپس به صورت مثلثی برش زده و در ظرف می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 مهر 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.