طرز تهیه کیک براونی خوشمزه و مخصوص به روش اتریشی

طرز تهیه کیک براونی خوشمزه و مخصوص به روش اتریشی

طرز تهیه کیک براونی کیک براونی یکی از انواع کیک های شکلاتی خوشمزه و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت تفریحی …

طرز تهیه نان خلالی کره ای خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه نان خلالی کره ای خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه نان خلالی کره ای نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می …

طرز تهیه شیرینی کربیچ خوشمزه و ساده به روش یونانی

طرز تهیه شیرینی کربیچ خوشمزه و ساده به روش یونانی

طرز تهیه شیرینی کربیچ شیرینی کربیچ که با نام معمول بالتمر شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه یونانی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه شیرینی سابله

طرز تهیه سابله نخودی خرفه کاکائویی فرانسوی تزیین  گل محمدی بادام xvc jidi shfgi tvhks d

شیرینی سابله یک از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار مجلسی بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه یکی از شیرینی های اصیل کشور فرانسه است و معمولا به عنوان شیرینی پذیرایی از آن در مجالس استفاده می شود. ما ایرانیان معمولا از شیرینی ها کوچک و زیبا برای پذیرایی استفاده می کنیم و شیرینی سابله می تواند یک گزینه بسیار مناسب برای پذیرایی در مناسبت های مهم مثل عید نوروز و دیگر اعیاد باشد. این شیرینی علاوه بر اینکه ظاهری بسیار شیک و مجلسی دارد، بافتی نرم و بسیار خوشمزه دارد که به راحتی در دهان آب می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی سابله
آرد سفید160 گرم
کره10 گرم
پودر قند55 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد
وانیل¼ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت30 گرم

دستور پخت شیرینی سابله

مرحله اول

برای تهیه شیرینی سابله فرانسوی ابتدا کره را از داخل یخچال 20 دقیقه زودتر بیرون می آوریم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا هم دمای محیط شود.بعد پودر قند را داخل کاسه ای الک می کنیم و (از پودر شکر نیز می توانید استفاده کنید ولی به این شرط که حتما از الک رد کنید)

مرحله دوم

در این مرحله کره را به آن اضافه می کنیم و با دور متوسط همزن برقی به مدت تقریبا 4 دقیقه هم می زنیم و بعد زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و بلافاصله وانیل را نیز به مواد می افزاییم و مجددا با دور متوسط هم می زنیم.

مرحله سوم

سپس نشاسته ذرت را به مواد اضافه می کنیم و با دور کُند همزن در حدی که با مواد ترکیب شود هم می زنیم. دو قاشق غذاخوری از روی آرد بر می داریم و داخل پیاله ای می ریزیم و کنار می گذاریم. آرد را اگر الک کنیم بهتر است.

مرحله چهارم

آرد را به مایه اضافه می کنیم و با قاشق آرام مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم.اگر خمیر هنوز چسبنده بود ان دو قاشق غذاخوری آردی که کنار گذاشته بودیم را به مواد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

به هیچ وجه خمیر را ورز نمی دهیم و در همان صورت که مواد منسجم شده اند خمیر را داخل کاسه ای قرار می دهیم و روی ان را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال می گذاریم تا به مدت 30 دقیقه استراحت کند.

مرحله ششم

پس از استراحت خمیر سینی فر را بیرون می آوریم و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم و خمیر را روی صفحه کار قرار می دهیم و پهن می کنیم با به ضخامت 3 میل شود و با قالب یا کاتر مورد نظرمان برش می زنیم.

مرحله هفتم

حالا خمیرهای برش زده شده را داخل سینی فر می چینیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 30 دقیقه دیگر استراحت کنند. در صورتی که سینی فر در یخچال جا نمی شود خمیرها را داخل چند سینی کوچک در یخچال قرار می دهیم.

مرحله هشتم

پس از گذشت 15 دقیقه از استراحت خمیرهای قالب زده، فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 10 تا 15 دقیقه کاملا گرم شود. سپس سینی را از داخل یخچال بیرون می آوریم.

مرحله نهم

در این مرحله سینی فر را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت 15 دقیقه شیرینی ها پخته شوند. بعد از پخت سابله ها اجازه می دهیم تا خنک شوند و روی آن ها را با بریلو تزئین می کنیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.