طرز تهیه شور بامیه خوشمزه به دو روش سنتی و فوری

طرز تهیه شور بامیه خوشمزه به دو روش سنتی و فوری

طرز تهیه شور بامیه شوری بامیه یا بامیه شور یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که معمولا در کنار انواع غذاهای سنتی ایرانی مثل آبگوشت سرو می …

طرز تهیه مربای انجیر خشک خوشمزه و مجلسی به روش فوری

طرز تهیه مربای انجیر خشک خوشمزه و مجلسی به روش فوری

طرز تهیه مربای انجیر خشک مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای انجیر از …

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی خانگی برای انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی خانگی برای انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی مارمالاد یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین مارمالاد به خاطر بافتی که دارد برای بین شیرینی ها و …

طرز تهیه سس مایونز

طرز تهیه سس مایونز رژیمی صنعتی کارخانه ای مهرام با مخلوط کن بدون خردل با ماست با نشاسته خانم گلاور با همزن برقی xvc jidi ss lhd kc

سس مایونز یکی از انواع سس های معروف و پر مصرف در سراسر جهان است که به همراه انواع سالاد ها و غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط
روغن مایع۱ لیوان
سرکه۲ قاشق مرباخوری
آبلیمو۲ قاشق مرباخوری
شکر۱ قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
نمک¼ قاشق چایخوری
فلفل سیاه¼ قاشق چایخوری
پودر خردل۱ پنس در صورت تمایل

دستور تهیه سس مایونز

مرحله اول

برای تهیه سس مایونز حرفه ای ابتدا زرده تخم مرغ را به همراه شکرف پودر خردل و نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با قاشق یا همزن دستی مواد را مخلوط می کنیم تا به طور کامل با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله سرکه را به همراه آبلیمو داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا مخلوط شوند، سپس نصف مخلوط سرکه و آبلیمو را کنار می گذاریم و نصف دیگر آنرا به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس روغن مایع را کم کم به صورت قطره قطره به کاسه اضافه می کنیم و با همزن دستی مواد را به صورت متداوم مخلوط می کنیم تا نیمی از روغن به مواد اضافه شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه نصف روغن مایع را به کاسه اضافه کردیم، روغن را کنار می گذاریم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا سس غلیظ شود. در این مرحله باید سس ما منسجم شده باشد و به اصطلا ح عامیانه خودش را گرفته باشد.

مرحله پنجم

در این مرحله باقیمانده سرکه و آبلیمو را به کاسه اضافه می کنیم و مواد سس را با همزن دستی یا قاشق مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، پس از اینکه مواد یکدست شدند دوباره مجددا روغن را به صورت قطره قطره به سس اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله باید هر قطره روغن که می ریزیم کمی مواد را مخلوط کنیم، سپس قطره بعدی روغن را اضافه کنیم. پس از اینکه روغن را به طور کامل به سس اضافه کردیم و سس قوام یافت، دیگر مواد سس را مخلوط نمی کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله فلفل سیاه را به سس اضافه می کنیم و کمی سس را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس سس مایونز را به مدت ۲ ساعت در گوشه ای از آشپزخانه قرار می دهیم تا به خوبی استراحت کند.

مرحله هشتم

پس از گذشت ۲ ساعت یک ظرف شیشه ای مناسب انتخاب می کنیم و سس را داخل ظرف می ریزیم، سپس درب ظرف را محکم می بندیم و در یخچال قرار می دهیم و بعد از هر بار مصرف هم باید درب شیشه را ببندیم تاسس ماندگاری بیشتری داشته باشد.

مرحله نهم

نکته مهم در تهیه سس مایونز خانگی این است که حتما مقدار خیلی زیادی سس درست نکنید و سعی کنید به اندازه مصرف یک هفته سس تهیه کنید، چون این سس مواد نگهدارنده ندارد ماندگاری آن حداکثر یک هفته است.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 18 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/iranpokht
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.