طرز تهیه فتوچینی با سس قرمز و مرغ خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه فتوچینی با سس قرمز

طرز تهیه فتوچینی با سس قرمز , دستور پخت فتوچینی با سس قرمز

فتوچینی (به ایتالیایی: Fettuccine به معنای روبان‌های کوچک)‏ نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم رم بیشتر به خوردن آن علاقه‌مند هستند. این پاستا به شکل نوارهای صاف و ضخیمی است که آن را به صورت تازه (چه در خانه و چه در کارخانه) از ترکیب آرد و تخم‌مرغ درست می کنند و معمولاً همراه با راگوی گوشت و راگوی مرغ صرف می شود. فتوچینی با سس آلفردو یکی از غذاهای پرطرفدار در دنیا به‌شمار می‌رود. درست کردن فتوچینی با سس گوجه فرنگی خوشمزه و لذت بخش خواهد بود. این غذای خوشمزه را می توان به عنوان یک وعده غذای اصلی سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فتوچینی با سس قرمز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم فتوچینی با سس قرمز
فیله مرغ۳۰۰ گرم
فتوچینی۱ بسته
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
هویج۱ عدد
ادویه شامل نمک و پونه کوهیبه مقدار لازم
پوره گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
خامه مایع۲ فنجان
پنیر موزارلا و پنیر چدار۲ قاشق غذا خوری
ادویه مخلوط و ادویه ایتالیایی و فلفل قرمزبه مقدار لازم

طرز تهیه فتوچینی با سس قرمز

مرحله اول

برای تهیه فتوچینی خوشمزه و مخصوص با سس قرمز در ابتدای کار، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به آب به طور کامل جوش آید. به آن کمی روغن و نمک اضافه کرده و فتوچینی ها را درون آن می ریزیم.

مرحله دوم

سپس می گذاریم طبق زمان پشت بسته بندی پخته شود. در ادامه فتوچینی پخته شده را آبکش کرده و کنار می گذاریم. در این مرحله نیاز است که مرغ را آماده کنیم. برای آماده کردن مرغ، سینه های مرغ را به صورت ریز برش می زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز را شسته و پوست می کنیم و ریز خرد می کنیم. به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس مرغ ها را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ پیدا کند. فلفل دلمه نواری، هویج و ادویه های ایتالیایی، فلفل و ادویه جات و ترشی جات را با توجه به ذائقه و نمک به مخلوط مرغ و پیاز اضافه می‌کنیم و با هم تفت می دهیم تا بوی ادویه ها آزاد شود و مرغ کامل مزه دار شود.

مرحله پنجم

کمی آب به مرغ اضافه کرده و درب تابه را می بندیم تا مرغ بپزد. وقتی مرغ تقریبا پخته شد، سس گوجه آماده شده و رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم آب آن کشیده و جذب شود. خامه، پنیر موزارلا و پنیر چدار را به آن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

فتوچینی آب کش شده را به مرغ و خامه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه می چرخانیم. کمی موزارلا و ادویه های ایتالیایی روی آن می ریزیم. وقتی که پنیر ذوب شد، آن را در ظرف مناسب می کشیم و با کمی جعفری تزیین می‌کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 30 خرداد 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.