طرز تهیه فتوچینی با مرغ

طرز تهیه دوپیازه شیرازی سیب زمینی نی نی سایت کالری غذای مرغ xvc jidi  n  dhci sdf cldkd

فتوچینی با مرغ یکی از انواع مدل های پاستا می باشد که از غذاهای محبوب ایتالیایی است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
پاستا فتوچینی۳۰۰ گرم
سینه مرغ۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
فلفل دلمه قرمز۱ عدد کوچک
جعفری۲ قاشق غذاخوری
سیر۱ حبه
خامه۴ قاشق غذاخوری
آب مرغ۱۵۰ میلی لیتر
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پاپریکا و فلفل قرمزبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت فتوچینی با مرغ

مرحله اول

برای تهیه پاستا فتوچینی با مرغ ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سیر را یک دقیقه تفت می دهیم سپس جعفری خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی شده را به تابه اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه با هم تفت می دهیم، سپس مواد را از تابه خارج می کنیم و داخل یک بشقاب می ریزیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله پاستا را با توجه به دستورالعمل روی بسته بندی در آب جوش می ریزیم، سپس آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه مرغ را به صورت مکعبی کوچک خرد می کنیم و به همان تابه ای که سبزیجات را تفت دادیم اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و زردچوبه اضافه می کنیم و گوشت مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا به طور کامل بپزد، سپس مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را که کنار گذاشته بودیم به تابه حاوی مرغ اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خامه را با آب مرغ مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس به تابه حاوی مواد اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. حالا کمی صبر می کنیم تا آب موجود در تابه به نقطه جوش برسد.

مرحله ششم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید ۵ دقیقه زمان می دهیم، سپس پاستا فتوچینی را به تابه اضافه می کنیم و به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا سس سبزیجات و مرغ با پاستا یکدست شوند. پس از اینکه سس پاستا غلیظ شد انرا به صورت گرم سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.