طرز تهیه شیرینی ساق عروس بدون فر به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی ساق عروس بدون فر به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی ساق عروس بدون فر شیرینی ساق عروس یکی از انواع شیرینی های سنتی کشورمان است که در این آموزش آنرا بدون نیاز به فر درست می کنیم، برای مشاهده …

طرز تهیه آش بلغور و بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه آش بلغور و بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه آش بلغور و بادمجان آش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع آش، آش بلغور و بادمجان است. این آش یک …

طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای جوجه کباب مدیترانه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه خورش قیسی

طرز تهیه خورش قیسی رژیمی با گوشت مرغ شمالی کرمانشاهی

این خورش، یک خورش اصیل کرمانشاهی است که با گوشت و قیسی پخته می شود. اما خورش قیسی که در دستور زیر بیان شده است، گوشت ندارد و در آن از قارچ به عنوان پروتئین گیاهی استفاده شده است. قارچ می تواند جایگزین خوبی برای گوشت باشد. این غذا را می توان برای کسانی که رژیم گیاه خواری دارند تهیه و سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قیسی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۱۲۰ گرم
قیسی۱۰۰ گرم
آلو سیاه۶۰ گرم
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
آب۱ لیوان
زعفران دم کشیدهبه مقدار لازم
نارنجبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش قیسی

مرحله اول

برای تهیه خورش خوشمزه و سنتی با قیسی در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا تفت بخورد و طلایی شود.

مرحله دوم

وقتی پیاز ها به خوبی سبک و طلایی شد، قارچ ها را شسته و درسته به پیاز ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم. پس از اینکه قارچ ها کمی تفت خورد، مقداری ادویه و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و مجددا کمی تفت می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ باز کند و بوی خامی رب گرفته شود. در ادامه قیسی و آلوها را که از قبل شسته بودیم به خورش اضافه کرده و کمی که تفت خورد، آب را به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

درب قابلمه را می بندیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. وقتی خورش کامل پخته شد، آب نارنج و زعفران را به آن اضافه کرده و بعد از کمی قل خوردن و ترکیب مزه ها، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب می کشیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 11 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.