طرز تهیه سس پیتزا رستورانی و خوشمزه برای کف خمیر پیتزا

طرز تهیه سس پیتزا رستورانی و خوشمزه برای کف خمیر پیتزا

طرز تهیه سس پیتزا سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای کف خمیر پیتزا از آن استفاده می شود و باعث می شود پیتزای خانگی خوشمزه تری داشته باشیم، براش …

طرز تهیه ترشی آلبالو خانگی خوشرنگ و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه ترشی آلبالو خانگی خوشرنگ و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه ترشی آلبالو ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در فصل تابستان تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی …

طرز تهیه ترشی لبو و هویج خوشمزه و خوشرنگ رستورانی

طرز تهیه ترشی لبو و هویج خوشمزه و خوشرنگ رستورانی

طرز تهیه ترشی لبو ترشی لبو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این ترشی خوشمزه که فوق العاده خوشرنگ است علاوه …

طرز تهیه زیتون کبابی

طرز تهیه زیتون کبابی قیمت زیتون کبابی خرید زیتون گریل شده زیتون کبابی لوراس زیتون باربیکیو گریل زیتون

زیتون یکی از شوریجاتی هست که خیلی طرفدار دارد. معمولا زیتون شور و زیتون پرورده در مغازه ها یافت می شود. جدیدا زیتون کبابی نیز در سر بعضی سفره ها آمده است که به علت طعم کبابی که دارد طرفدارانی پیدا کرده است. تهیه زیتون کبابی بسیار ساده است و نیاز به تجهیزات خاصی ندارد. این زیتون را تهیه و طعم متفاوت آن را امتحان کنید.

مواد لازم زیتون کبابی
زیتون سبز بدون هسته۲ کیلوگرم
سیر۵ حبه
آب جوشیده و سرد شدهبه مقدار کافی
سرکه سفید۲ قاشق غذاخوری
فلفل تند۴ عدد یا بیشتر
رزماریبه مقدار دلخواه
گوجه فرنگی خشکچند تکه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت زیتون کبابی

مرحله اول

برای تهیه زیتون کبابی خوشمزه و مخصوص اگر زیتون هسته دارد ابتدا هسته های زیتون را جدا می کنیم. ترجیحا بهتر است زیتون بی هسته تهیه شود. تابه گریل را برداشته و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی گریل داغ شد زیتون ها را داخل تابه می چینیم.

مرحله دوم

در این مرحله کمی با دست فشار می دهیم که روی زیتون ها خط گریل بیفتد. زیتون ها را داخل سینی فر که با کمی روغن زیتون چرب شده است با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم تا زیتون ها حرارت ببیند.

مرحله سوم

بعد از کباب کردن زیتون ها، آن ها را داخل یک ظرف شیشه ای ریخته و روی آن را آب جوشیده می ریزیم. سپس گوجه خشک، فلفل تند، سیر و ادویه ها را اضافه می کنیم. درب ظرف را می بندیم و چند روز در محیط خنک و تاریک قرار می دهیم تا مزه ها به خورد زیتون برود.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : جمعه 29 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.