مطالب پر بازدید
طرز تهیه ترشی مندی ساده و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه ترشی مندی ساده و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه ترشی مندی ترشی مندی یکی از انواع ترشی های خوشمزه فصل بهار است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه …

خواص شنبلیله برای رحم و تخمدان، قاعدگی و میل جنسی!

خواص شنبلیله برای رحم و تخمدان، قاعدگی و میل جنسی!

خواص شنبلیله برای رحم و تخمدان شنبلیله، گیاهی با خواص دارویی فراوان، به نام علمی Trigonella foenum-graecum شناخته می‌شود. این گیاه که در ظاهر به شبدر شبیه است، بومی مناطقی از آسیا، …

طرز تهیه ترشی خرفه خوشمزه و سنتی با هویج و بادمجان

طرز تهیه ترشی خرفه خوشمزه و سنتی با هویج و بادمجان

طرز تهیه ترشی خرفه ترشی خرفه یکی از انواع ترشی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه گل کلم شور خوشمزه و مجلسی با هویج و کرفس

طرز تهیه گل کلم شور

طرز تهیه کلم شور فوری گل کلم برای سفید شدن چطوری کلم شور درست کنم زرد  g  gl a v

گل کلم شور یکی از انواع چاشنی های خوشمزه ایرانی است که مانند ترشی در کنار غذا سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم گل کلم شور
گل کلم۲ کیلوگرم
سرکه سفید۴ قاشق غذاخوری
آب۴ لیوان
فلفل تند۲ عدد
سیر۶ حبه
ساقه کرفس۲ ساقه
خیار (اختیاری)۴ عدد
هویج۴ عدد
نمک۲ قاشق غذاخوری
نعناع، ترخون و جعفری۱۰۰ گرم

دستور تهیه گل کلم شور

مرحله اول

برای تهیه گل کلم شور خوشمزه ابتدا گل کلم را به صورت ریز خرد می کنیم و درون آبکش می ریزیم، سپس با آب سرد می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود. حالا خیار، کرفس و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله ساقه کرفس، هویج و خیار را هم پس از شستشو، روی دستمال پهن می کنیم تا کاملا خشک شوند و هیچ گونه رطوبتی نداشته باشند. سیرها را هم پوست می گیریم و پس از شستشو خشک می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله ۴ لیوان آب را به همراه ۲ قاشق غذاخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب جوش بیاید و نمک به طور کامل حل شود. در این مرحله اجازه می دهیم آب ۱۰ دقیقه بجوشد.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه ۴ قاشق غذاخوری سرکه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم. در ادامه قابلمه را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. حالا ظرف های شیشه ای را می شوییم و به طور کامل خشک می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری از سبزی معطر را در کف ظرف های شیشه ای قرار می دهیم، سپس گل کلم ها را به همراه دیگر مواد به ترتیب داخل شیشه ها می ریزیم و روی مواد را با مخلوط آب نمک و سرکه که کاملا سرد شده است پر می کنیم.

مرحله ششم

سطح مخلوط آب نمک و سرکه باید حداقل یک بند انگشت از سطح مواد شوری بالاتر باشد. در ادامه در ب شیشه ها را محکم می بندیم و به مدت ۲ هفته در جای خشک و خنک قرار می دهیم تا گل کلم شور ما اماده مصرف شود.

نکات تهیه گل کلم شور

شور گل کلم , شوری گل کلم , گل کلم شور فوری , برای سفید شدن گل کلم در شور

تندتر شدن گل کلم شور

در صورتی که تمایل دارید گل کلم شور را با طعمی تندتر درست کنید، می توانیم از دو روش استفاده کنیم، روش اول افزایش تعداد فلفل ها و روش دوم اینکه روی فلفل ها با یک کارد چند شیار ایجاد کنیم تا تندی فلفل ها وارد مواد شوری شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.