طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید مخلوط با سرکه قرمز با سرکه سیب شیرین با آبغوره خانم گلاور فوت و فن jvad gl rvlc

ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشی های محبوب ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد. این ترشی خوشمزه از پر مصرف ترین ترشی های ایرانی محسوب می شود که امروزه در کنار انواع غذاهای سنتی و فست فودی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی کلم قرمز در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ۱ شیشه کوچک
کلم قرمز۵۰۰ گرم
نمکنصف قاشق غذاخوری
سرکه قرمزبه اندازه کافی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

مرحله اول

برای تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی ابتدا برگ های کلم قرمز را جدا کرده و به خوبی می شوییم ، سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود. در ادامه با یک دستمال تمیز برگ های کلم قرمز را به طور کامل خشک می کنیم و به صورت نوارهای باریک برش می زنیم.

مرحله دوم

برای زیباتر شدن ترشی کلم قرمز بهتر است برگ های کلم قرمز را به صورت نوارهای باریک و یک اندازه برش بزنید. پس از اینکه کلم قرمز آماده شد ان را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و نمک را روی تمام قسمت های ان می پاشیم.

مرحله سوم

پس از اضافه کردن نمک ، کلم قرمز ها را با دست خوب مخلوط می کنیم تا نمک به تمام قسمت های آن برسد سپس یک سلفون روی درب قابلمه می کشیم و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خوب استراحت کنند.

مرحله چهارم

در این مرحله یک ظرف شیشه ای مناسب انتخاب می کنیم و کلم قرمز ها را بعد ازگذشت ۳۰ دقیقه داخل ظرف شیشه ای می ریزیم و به اندازه ای سرکه اضافه می کنیم که به اندازه یک بند انگشت روی کلم قرمز ها را بگیرد.

مرحله پنجم

پس از اینکه سرکه را روی کلم ها ریختیم یک کیسه فریزر روی درب ظرف شیشه ای قرار می دهیم و درب انر ا محم می بندیم به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد ظرف نشود. در ادامه ظرف را به مدت یک هفته در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی اماده شود.

مرحله ششم

نکته مهم در مورد محل قرار دادن ترشی این است که حتما باید دور از نور مستقیم خورشید باشد زیرا ممکن است ترشی خراب شود. پس از گذشت یک هفته ترشی اماده است و می توانیم آنرا در یخچال نگهداری کنیم.

طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری

ترشی کلم قرمز , طرز تهیه ترشی کلم قرمز , ترشی کلم قرمز رستورانی , ترشی کلم بنفش

ترشی کلم قرمز فوری

مرحله اول

برای تهیه ترشی کلم قرمز یک روزه ابتدا لک بنفش را به صورت نواری خرد می کنیم و پس از شستشو، داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه سرکه را به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک و شکر به قابلمه اضافه می کنیم و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا شکر و نمک به طور کامل حل شوند و مخلوط سرکه و آب به نقطه جوش برسند. پس از اینکه به نقطه جوش رسید، کلم قرمزها را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و اجازه میدهیم کلم قرمزها به مدت ۱۰ دقیقه درون مخلوط آب و سرکه بجوشند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم ترشی در دمای محیط خنک شود.

مرحله چهارم

اگر می خواهید ترشی نرم تر شود می توانید انرا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید. پس از اینکه ترشی خنک شد، آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. پس از اینکه خنک شد سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه ترشی کلم قرمز

متعادل کردن طعم ترشی کلم قرمز

اگر دوست دارید طعم ترشی شما خیلی ترش نباید و ملایم تر شود می توانید مقداری شکر به مواد ترشی اضافه کنید. برای ملس شدن طعم مقدار مواد بالا توصیه می شود از یک قاشق غذاخوری سر خالی شکر استفاده کنید. شکر را در سرکه حل به طور کامل کنید ، سپس روی کلم ها بریزید.

ظرف مناسب ترشی

به دلیل اینکه ممکن است سرکه موجود در ترشی با ترکیبات موجود در ظرف های پلاستیکی واکنش نشان دهد، بهتر است از این نوع ظرف های برای تهیه ترشی استفاده نشود. مطمئن ترین ظروف برای تهیه ترشی ظرف های شیشه ای هستند.

چه امتیازی میدی؟
بروز رسانی توسط در دوشنبه 24 خرداد 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.