طرز تهیه دانه انار خشک شده سالم و خانگی برای تزیین و چاشنی

طرز تهیه دانه انار خشک شده سالم و خانگی برای تزیین و چاشنی

طرز تهیه دانه انار خشک شده دانه انار خشک شده یکی از چاشنی ها و طعم دهنده های طبیعی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. …

طرز تهیه مربای توت سیاه یا شاتوت خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه مربای توت سیاه یا شاتوت خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه مربای توت سیاه مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای توت سیاه، …

طرز تهیه مربای گیلاس خوشمزه و خوشرنگ به روش خانگی

طرز تهیه مربای گیلاس خوشمزه و خوشرنگ به روش خانگی

طرز تهیه مربای گیلاس مربای گیلاس یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه استفاده می شود. مربای گیلاس به دلیل اینکه رنگ بسیار …

طرز تهیه زیتون پرورده

طرز تهیه زیتون پرورده رودبار فوری لبنانی شرکتی با سرکه عسلی صنعتی خانم گلاور xvc jidi cdj k v vni

زیتون پرورده یکی از انواع چاشنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد. این چاشنی خوشمزه با در شهرهای مختلف کشور با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زیتون پرورده در ادامه با سایت اموزشی چیشی همراه باشید.

مواد برای ۱ شیشه متوسط
زیتون بدون هسته۵۰۰ گرم
مغز گردو۳۰۰ گرم
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
رب انار۲ پیمانه
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
آویشن۱ قاشق غذاخوری
دانه انار خشک شده۲ قاشق غذاخوری
پودر نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه زیتون پرورده

مرحله اول

برای تهیه زیتون پروده خوشمزه ابتدا طعم زیتون های بدون هسته را می چشیم اگر شور و یا ترش بودند در کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی زیتون ها آب می ریزیم و به مدت ۱ ساعت اجازه می دهیم داخل آب بمانند تا خیس بخورند و طعم شوری یا ترشی آن ها از بین برود.

مرحله دوم

سپس آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. مغز گردوها را دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و زیتون ها را به آن اضافه می کنیم و رب انار و آبلیمو را نیز به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا با قاشق آرام مواد را مخلوط می کنیم و پودر نعناع خشک و آویشن خشک و دانه های انار خشک و روغن زیتون را نیز به مواد می افزاییم و با قاشق آرام همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا زیتون ها با سبزیجات خشک طعم دار شوند.

مرحله چهارم

سپس مواد را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و به مدت ۱ روز در یخچال قرار می دهیم تا طعم تمامی مواد در هم مخلوط شود و پس از آن می توانید از زیتون پرورده استفاده کنید. نوش جان

نکات طرز تهیه زیتون پرورده

رنگ زیتون پرورده

در صورتی که تمایل دارید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر شود، می توانید مقدار گردو را مقداری افزایش دهید و در صورتی که تمایل دارید رنگ زیتون پرورده تیره تر شود می توانید مقدار رب انار و دانه های انار را افزایش دهید.

گرفتن تلخی زیتون

در صورتی که زیتون ها را به صورت خام تهیه کرده اید، حتما قبل از اینکه شروع به کار کنید باید تلخی زیتون ها را بگیرید. گرفتن تلخی زیتون ها مراحل و نکات خاصی دارد که می توانید با مطالعه مقاله زیر آنها را فر بگیرید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 تیر 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.