طرز تهیه سس انبه خانگی خوشمزه و تازه جنوبی در منزل

طرز تهیه سس انبه خانگی خوشمزه و تازه جنوبی در منزل

طرز تهیه سس انبه سس انبه یکی از انواع چاشنی های پر طرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که می توانید از آن در کنار انواع غذاها استفاده کنید، برای مشاهده …

طرز تهیه ادویه کاری مخصوص هندی به صورت سالم و خانگی

طرز تهیه ادویه کاری مخصوص هندی به صورت سالم و خانگی

طرز تهیه ادویه کاری ادویه کاری یکی از انواع ادویه های ترکیبی بسیار خوشمزه و پر مصرف در غذاهای ایرانی است که اصالتا یک ادویه هندی هندی می باشد، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه ترشی انار و لبو قرمز خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه ترشی انار و لبو قرمز خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه ترشی انار و لبو ترشی انار و لبو یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه مربای گلابی

طرز تهیه مربای گلابی چگونه مربای گلابی درست کنم نی نی سایت خاردار جنگلی درسته خرد شده سفت رنده شده ساده رسیده نارس

مربای گلابی یکی از انواع مرباهای فوق العاده خوشمزه و مجلسی ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه مربای زردآلو خانگی خوشمزه و مجلسی تبریزی

مواد لازم مربای گلابی
گلابی۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
آب۲ لیوان
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت مربای گلابی

مرحله اول

ابتدا گلابی ها را می شوییم، سپس به صورت دلخواه خرد می کنیم. اگر از گلابی با سایز کوچک استفاده می کنید می توانید مربای گلابی را به صورت درسته درست کنید. در ادامه آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود، سپس حرارت را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم شربت کمی بجوشد و حالت شفاف پیدا کند. در صورت تمایل برای خوشنرگ تر شدن مربا می توانید کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید.

مرحله سوم

پس از اینکه شربت شفاف شد، گلابی ها را به قابلمه اضافه می کنیم. حالا باید صبر کنیم که گلابی با حرارت بسیار ملایم در شربت بجوشند و به طور کامل بپزند. زمانی که شربت به قوام رسید و گلابی ها به طور کامل پختند مربای ما اماده است.

مرحله چهارم

برای اینکه متوجه قوام آمدن شربت شویم مقدار کمی از شربت را داخل یک قاشق می ریزیم و پس از اینکه سرد شد بین دو انگشت تست می کنیم اگر حالت کشدار داشت یعنی مربای ما آماده است و می توانیم آنرا از روی حرارت برداریم.

مرحله پنجم

پس از اینکه مربا آماده شد آنرا به مدت ۱۲ ساعت در دمای آشپزخانه قرار می دهیم تا کاملا خنک شود و از قوام امدن کامل مربا مطمئن شویم، سپس مربا را در ظرف شیشه ای می ریزیم و در یخچال (یا در فریزر) نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 6 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazi.termeh
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.