طرز تهیه پودینگ شیر یک دسر ژله ای خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی دسر شیک و خوشمزه ترکیه ای
طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی دسر پادیشاه سارماسی، یک دسر ترکیه ای ویژه برای مهمانی های رسمی است. اگر تصمیم دارید برای پذیدایی از مهمانان خاص و ویژه دسر پادیشاه سارماسی یک …
طرز تهیه پودینگ شیر
پودینگ شیر یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. امروزه دسرهای جزئی جدایی ناپذیر از سفره های مهمانی و مجالس هستند و به همین دلیل روز به روز رسپی دسرهای جدیدتر و خوشمزه تری در سراسر جهان ارائه می شود. پودینگ ها از دسرهای قدیمی و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان هستند که علاوه بر اینکه به عنوان یک دسر لاکچری شناخته می شوند، خیلی فوری آماده می شوند و زحمت زیادی ندارند. پودینگ شیر یکی از متفاوت ترین دسرهای مجلسی است که علاوه بر اینکه ظاهری شیک دارد، طعم فوق العاده خوشمزه نیز دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم پودینگ شیر | |
شیر | 2 لیوان |
آب | 2 لیوان |
شکر دانه ریز | 1 لیوان |
نشاسته ذرت | 4 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
دستور تهیه پودینگ شیر
مرحله اول
برای تهیه پودینگ شیر مجلسی ابتدا شیر را به همراه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس نشاسته ذرت را به همراه وانیل اضافه می کنیم و مواد را به صورت مداوم به آرامی هم می زنیم تا غلظت مواد زیاد شود و کمی حالت سفتی پیدا کنند.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد شروع به جوشیدن کردن، مواد را تندتر هم می زنیم و 3 تا 4 دقیقه اجازه می دهیم مواد بجوشند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا ظرفی که برای سرو پودینگ در نظر گرفته ایم را کمی چرب می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مایه پودینگ را همان طور به صورت داغ داخل ظرفی که برای سرو در نظر گرفته ایم می ریزیم و اجازه می دهیم در دمای آشپزخانه بماند تا از حرارت بیفتد و کاملا با دمای محیط یکسان شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه پودینگ کاملا خنک شد، آنرا به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. در صورتی که زمان کافی نداشته باشیم می توانیم با قرار دادن پودینگ در فریزر آنرا سریعتر آماده سرو کنیم.
مرحله ششم
برای این منظور باید پودینگ را به مدت 30 تا 45 دقیقه درون فریزر قرار دهیم تا خودش را سریعتر بگیرد. در پایان پودینگ را از یخچال یا فریزر خارج می کنیم. برای خارج کردن پودینگ از ظرف یک دیس مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله دیس را روی درب ظرف حاوی پودینگ قرار می دهیم و پودینگ را روی دیس بر می گردانیم. برای تزیین روی پودینگ می توانیم از میوه های تازه فصل در کنار پودر پسته یا پودر بادام استفاده کنیم.
- منبع :
- img from foodibook.ir