طرز تهیه فالوده سیب با خواص فراوان با طعم گلاب و زعفران

طرز تهیه فالوده سیب با خواص فراوان با طعم گلاب و زعفران

طرز تهیه فالوده سیب پالوده یا فالوده سیب یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه از دسرهای …

طرز تهیه دسر هویج خوشمزه و مخصوص با بیسکویت و عسل

طرز تهیه دسر هویج خوشمزه و مخصوص با بیسکویت و عسل

طرز تهیه دسر هویج دسر هویج یا جزریه یک دسر ترکی اصیل است که با استفاده از هویج و کرم شانتی تهیه می شود. هویج دارای ویتامین A است که علاوه بر …

طرز تهیه پاستیل ساده خانگی خوشمزه و کشدار با پودر ژله

طرز تهیه پاستیل ساده خانگی خوشمزه و کشدار با پودر ژله

طرز تهیه پاستیل پاستیل یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که شباهت زیادی به ژله دارد. در صورتی که این خوراکی خوشمزه را در منزل درست کنید، …

طرز تهیه پودینگ شیر

طرز تهیه پودینگ شیر اماده ساده و خوشمزه با نشاسته ژله ای xvc jidi  ndk adv

پودینگ شیر یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. امروزه دسرهای جزئی جدایی ناپذیر از سفره های مهمانی و مجالس هستند  و به همین دلیل روز به روز رسپی دسرهای جدیدتر و خوشمزه تری در سراسر جهان ارائه می شود. پودینگ ها از دسرهای قدیمی و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان هستند که علاوه بر اینکه به عنوان یک دسر لاکچری شناخته می شوند، خیلی فوری آماده می شوند و زحمت زیادی ندارند. پودینگ شیر یکی از متفاوت ترین دسرهای مجلسی است که علاوه بر اینکه ظاهری شیک دارد، طعم فوق العاده خوشمزه نیز دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم پودینگ شیر
شیر2 لیوان
آب2 لیوان
شکر دانه ریز1 لیوان
نشاسته ذرت4 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چایخوری

دستور تهیه پودینگ شیر

مرحله اول

برای تهیه پودینگ شیر مجلسی ابتدا شیر را به همراه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس نشاسته ذرت را به همراه وانیل اضافه می کنیم و مواد را به صورت مداوم به آرامی هم می زنیم تا غلظت مواد زیاد شود و کمی حالت سفتی پیدا کنند.

مرحله سوم

پس از اینکه مواد شروع به جوشیدن کردن، مواد را تندتر هم می زنیم و 3 تا 4 دقیقه اجازه می دهیم مواد بجوشند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا ظرفی که برای سرو پودینگ در نظر گرفته ایم را کمی چرب می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مایه پودینگ را همان طور به صورت داغ داخل ظرفی که برای سرو در نظر گرفته ایم می ریزیم و اجازه می دهیم در دمای آشپزخانه بماند تا از حرارت بیفتد و کاملا با دمای محیط یکسان شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه پودینگ کاملا خنک شد، آنرا به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. در صورتی که زمان کافی نداشته باشیم می توانیم با قرار دادن پودینگ در فریزر آنرا سریعتر آماده سرو کنیم.

مرحله ششم

برای این منظور باید پودینگ را به مدت 30 تا 45 دقیقه درون فریزر قرار دهیم تا خودش را سریعتر بگیرد. در پایان پودینگ را از یخچال یا فریزر خارج می کنیم. برای خارج کردن پودینگ از ظرف یک دیس مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله دیس را روی درب ظرف حاوی پودینگ قرار می دهیم و پودینگ را روی دیس بر می گردانیم. برای تزیین روی پودینگ می توانیم از میوه های تازه فصل در کنار پودر پسته یا پودر بادام استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.