طرز تهیه پودینگ خرما

دسر با خرما برای کودکان طرز تهیه دسر رژیمی با خرما دسر خرما و گردو طرز تهیه کرم خرما پودینگ خرما شف طیبه طرز تهیه شیر خرما طرز تهیه پودینگ ترکیه ای طرز تهیه خرما با مغزیجات

پودینگ خرما یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مقوی بین المللی است که برای ماه رمضان بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه رنگینک ساده و خانگی کرمانی دورنگ با خرمای له شده

مواد لازم برای ۴ نفر
خرما بدون هسته۲۰۰ گرم
شیر۴ + دو سوم پیمانه
نشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوری
شکره قهوه ای۳ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
دارچین۱ قاشق مرباخوری
خامه فرم گرفتهبرای تزیین
مغز گردوبرای تزیین

دستور تهیه پودینگ خرما

مرحله اول

ابتدا خرماها را می شوییم و پوست های اضافی شان را با دقت جدا می کنیم، سپس با دو سوم پیمانه شیر داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند و به شکل پوره در بیایند.

مرحله دوم

در این مرحله بعد ۴ پیمانه شیر باقیمانده را به همراه شکر، نشاسته ذرت و پودر دارچین داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را به صورت متداوم هم می زنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه مواد غلظت پیدا کردند، پوره خرما را اضافه می کنیم و در مرحله پایانی کره را هم اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی از حرارت بیفتد. در ادامه مواد را داخل لیوان های سرو می ریزیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه شله خرمایی با شیره خرما و آرد گندم مرحله به مرحله

مرحله چهارم

لیوان ها را داخل یخچال قرار می دهیم تا پودینگ خودش را بگیرد و آماده سرو شود. پس از اینکه پودینگ خودش را گرفت آنرا از یخچال خارج می کنیم و روی لیوان ها را با خامه فرم گرفته و مغز گردو تزیین می کنیم. دارچین را هم برای زیبایی بیشتر روی خامه الک می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.