طرز تهیه پودینگ خرما، یک دسر فوق العاده خوشمزه و مقوی
طرز تهیه چیز کیک خرمالو خوشمزه به روش مجلسی
طرز تهیه چیز کیک خرمالو چیز کیک خرمالو یکی از انواع دسرهای خوشمره و پرطرفدار است که ایده جذابی برای شب یلدا می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه بستنی سنتی فوری نیم ساعته با طعم فوق العاده
طرز تهیه بستنی سنتی فوری بستنی سنتی از دسرهای قدیمی و پرطرفدار ایرانی است که با این دستور می توانید آنرا به صورت فوری و در کمتر از یک ساعت درست کنید، …
طرز تهیه کیم بستنی با روکش شکلاتی به روش کارخانه ای
طرز تهیه کیم بستنی بستنی کیم یکی از انواع بستنی های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …
طرز تهیه پودینگ خرما
پودینگ خرما یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مقوی بین المللی است که برای ماه رمضان بسیار مناسب است. این دسر خوشمزه بسیار مقوی است و به همین دلیل برای سفره افطار بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودینگ خرما در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
خرما بدون هسته | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۴ + دو سوم پیمانه |
نشاسته ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
شکره قهوه ای | ۳ قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
دارچین | ۱ قاشق مرباخوری |
خامه فرم گرفته | برای تزیین |
مغز گردو | برای تزیین |
طرز تهیه پودینگ خرما
مرحله اول
ابتدا خرماها را می شوییم و پوست های اضافی شان را با دقت جدا می کنیم، سپس با دو سوم پیمانه شیر داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند و به شکل پوره در بیایند.
مرحله دوم
در این مرحله بعد ۴ پیمانه شیر باقیمانده را به همراه شکر، نشاسته ذرت و پودر دارچین داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را به صورت متداوم هم می زنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد غلظت پیدا کردند، پوره خرما را اضافه می کنیم و در مرحله پایانی کره را هم اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی از حرارت بیفتد. در ادامه مواد را داخل لیوان های سرو می ریزیم.
مرحله چهارم
لیوان ها را داخل یخچال قرار می دهیم تا پودینگ خودش را بگیرد و آماده سرو شود. پس از اینکه پودینگ خودش را گرفت آنرا از یخچال خارج می کنیم و روی لیوان ها را با خامه فرم گرفته و مغز گردو تزیین می کنیم. دارچین را هم برای زیبایی بیشتر روی خامه الک می کنیم.
- منبع :
- fereshte.ghorbanii