طرز تهیه پودینگ خرما، یک دسر فوق العاده خوشمزه و مقوی
طرز تهیه دسر لوتوس خوشمزه و فوق العاده شیک تک نفره
طرز تهیه دسر لوتوس دسر لوتوس یک دسر بین المللی است که از کرم و بیسکوییت لوتوس بدست می آید. این دسر به صورت لایه ای با مخلوط خامه و پنیر و …
طرز تهیه حلوا ارده شکری خوشمزه و فوری به روش خانگی
طرز تهیه حلوا ارده حلوا ارده یکی از انواع دسرهای قدیمی و سنتی ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود. این حلوای خوشمزه را معمولا به همراه کره …
طرز تهیه بستنی کیم میوه ای خوشمزه با طعم دلخواه در خانه
طرز تهیه بستنی کیم میوه ای بستنی کیم یکی از انواع بستنی های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. یکی از خوراکی های …
طرز تهیه پودینگ خرما
پودینگ خرما یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مقوی بین المللی است که برای ماه رمضان بسیار مناسب است. این دسر خوشمزه بسیار مقوی است و به همین دلیل برای سفره افطار بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودینگ خرما در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
خرما بدون هسته | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۴ + دو سوم پیمانه |
نشاسته ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
شکره قهوه ای | ۳ قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
دارچین | ۱ قاشق مرباخوری |
خامه فرم گرفته | برای تزیین |
مغز گردو | برای تزیین |
طرز تهیه پودینگ خرما
مرحله اول
ابتدا خرماها را می شوییم و پوست های اضافی شان را با دقت جدا می کنیم، سپس با دو سوم پیمانه شیر داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند و به شکل پوره در بیایند.
مرحله دوم
در این مرحله بعد ۴ پیمانه شیر باقیمانده را به همراه شکر، نشاسته ذرت و پودر دارچین داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را به صورت متداوم هم می زنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد غلظت پیدا کردند، پوره خرما را اضافه می کنیم و در مرحله پایانی کره را هم اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی از حرارت بیفتد. در ادامه مواد را داخل لیوان های سرو می ریزیم.
مرحله چهارم
لیوان ها را داخل یخچال قرار می دهیم تا پودینگ خودش را بگیرد و آماده سرو شود. پس از اینکه پودینگ خودش را گرفت آنرا از یخچال خارج می کنیم و روی لیوان ها را با خامه فرم گرفته و مغز گردو تزیین می کنیم. دارچین را هم برای زیبایی بیشتر روی خامه الک می کنیم.
- منبع :
- fereshte.ghorbanii