طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ ته چین شوید باقلا با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه آش گوجه فرنگی تهرانی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی تهرانی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی تهرانی آش گوجه فرنگی یک آش اصیل ایرانی است که با ورود گوجه فرنگی به ایران بوجود آمد. این آش بسیار خوشمزه از گوجه فرنگی تهیه می …

طرز تهیه لپه پلو با زیره خوشمزه به روس سنتی کرمانی

طرز تهیه لپه پلو با زیره خوشمزه به روس سنتی کرمانی

طرز تهیه لپه پلو با زیره لپه پلو با زیره یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه خوراک لوبیا و جو

طرز تهیه خوراک لوبیا و جو رژیمی خوشمزه برای لاغری

خوراک لوبیا و جو یکی از انواع غذاهای خوشمزه رژیمی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این خوراک خوشمزه شباهت زیاد به خوراک لوبیا چیتی دارد، با این تفاوت که در این خوراک به جای قارچ از جو استفاده می شود و به همین دلیل این خوراک دارای کالری کمتری می باشد. از این خوراک خوشمزه می توانیم به عنوان یک غذای مناسب برای کاهش وزن نیز استفاده کنیم، به دلیل اینکه این غذا دارای فیبر زیادی می باشد و می تواند باعث سیری طولانی مدت شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی رژیمی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا چیتی۱ لیوان
جو پوست کنده½ لیوان
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
کره۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و آویشنبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک لوبیا و جو

مرحله اول

برای تهیه خوراک لوبیا و جو رژیمی ابتدا جو را داخل کاسه ای می ریزیم و روی آن مقداری آب می ریزیم و کنار می گذاریم تا به مدت حداقل ۱۲ ساعت خیس بخورد و در این مدت در صورت امکان ۲ الی ۳ مرتبه آب آن را تعویض می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله لوبیا چیتی را نیز در کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی لوبیاها آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۲۴ الی ۱۲ ساعت خیس بخورند و چندین مرتبه در مدت زمان خیس خوردن آب ان را عوض می کنیم.

مرحله سوم

سپس جو و لوبیا را به طور جداگانه آبکش می کنیم و هر کدام را داخل قابلمه ای مجزا می ریزیم و تا نصف قابلمه آب می ریزیم و در قابلمه را می گذاریم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا به مرور زمان پخته شوند.

مرحله چهارم

پس از حدودا ۲ ساعت به لوبیاها سر می زنیم و از آن تست می کنیم به احتمال زیاد  پخته شده اند و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. اما جو مدت زمان بیشتری نیاز دارد تا کاملا پخته شود اجازه می دهیم تا آن نیز کاملا بپزد.

مرحله پنجم

وقتی جو نیز به طور کامل پخته شد، پیاز را پوست می گیریم و می شوییم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخل آن می اندازیم و اجازه می دهیم کره به طور کامل ذوب شود.

مرحله ششم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود و طعم خامی آن گرفته شود، سپس پیاز رنده شده را به همراه مقداری آویشن، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم.

مرحله هفتم

حالا لوبیا و جو پخته شده را به همراه آب آن ها به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خوب خوراک جابیافتد و آویشن را نیز به خوراک اضافه می کنیم.خوراک لوبیا و جو غلیظ که شد از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می ریزیم و با نان نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 آذر 1399
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.