طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین سالادهای ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش تقریبا در تمام رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه دلمه کلم برگ دلمه کلم برگ یکی از انواع دلمه های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و …

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مجلسی لذیذ به روش تبریزی

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مجلسی لذیذ به روش تبریزی

طرز تهیه تاس کباب تاس کباب یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متنوعی طبخ می شود. این غذا را می توانید …

طرز تهیه خوراک لوبیا سفید

طرز تهیه خوراک لوبیا سفید ترکیه با گوشت با قارچ رژیمی با شوید غذا با اسپانیایی xvc jidi o vh g fdh stdn

خوراک لوبیا سفید یکی از انواع خوراک های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سفید۴ پیمانه
پیاز۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمزبه تعداد دلخواه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک لوبیا سفید

مرحله اول

برای تهیه خوراک لوبیا سفید مخصوص ابتدا لوبیا سفید را از شب قبل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که حداقل یک بند انگشت بالاتر از لوبیاها باشد. در صورت امکان چند بار آب درون کاسه را تعویض می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه نفخ لوبیا را گرفتیم، آنرا آبکشی می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۴ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه سریعتر به جوش بیاید.

مرحله سوم

پس از اینکه آب درون قابلمه به جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم لوبیاها بپزند. در میانه پخت به مقداری دلخواه فلفل قرمز تند یا معمولی به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به همراه لوبیاها بپزند.

مرحله چهارم

پس از گذشت یک تا دو ساعت که لوبیاها به طور کامل پختند، پیازها را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، پیاز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه به خوبی تفت می دهیم تا رنگ پیازها تغییر کند و طلایی شوند. در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با پیاز یکدست شوند، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود و طعم و بوی خامی اش به طور کامل گرفته شود، سپس به قابلمه لوبیا اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از اینکه مخلوط پیاز و رب گوجه فرنگی را اضافه کردیم، صبر می کنیم تا خوراک لوبیا جا بیفتد. برای لعاب دادن به خوراک می توانیم کمی آرد را سرخ کنیم و به خوراک اضافه کنیم. در پایان غذا را به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.