طرز تهیه کیک هویج و گردوی خوشمزه و مخصوص به روش امریکایی

طرز تهیه کیک هویج و گردوی خوشمزه و مخصوص به روش امریکایی

طرز تهیه کیک هویج کیک هویج یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. یکی از متداول ترین دستورهای …

طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ امتحان شده مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ امتحان شده مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه کیک زبرا کیک زبرا یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه در سراسر جهان است که به دلیل اینکه در طرح های دو یا سه رنگ تهیه می شود …

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی خوشمزه و طرح دار در منزل

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی خوشمزه و طرح دار در منزل

طرز تهیه رولت خامه ای رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خامه ای و تَر بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است که با دستورها و طرح های بسیار متنوعی تهیه …

طرز تهیه کیک کنجدی

طرز تهیه کیک کنجدی شکلاتی بازاری بدون فر بدون ماست بدون شیر ساده xvc jidi  d  k nd

کیک کنجدی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا برای عصرانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک کنجدی
آرد سفید۲ پیمانه
کنجد۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ پیمانه
ماست چکیده۱ پیمانه
روغن مایع۱ پیمانه
وانیل¼ قاشق چایخوری

دستور پخت کیک کنجدی

مرحله اول

برای تهیه کیک کنجدی خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس یک قالب مناسب با سایز ۲۳ تا ۲۵ سانتی متر را با روغن جدا کننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله دوم

اگر از کاغذ روغنی استفاده کردیم، باید کاغذ روغنی را با مقداری روغن جامد یا کره چرب کنیم، سپس کنجدها را داخل قالب به صورت یکدست بپاشیم تا تمام قسمت های کف و دیواره های قالب هب طور کامل با کنجد کاور شوند.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا حجیم و کرم رنگ شوند. در ادامه ماست را اضافه می کنیم و در حد ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا با دیگر مواد مخلوط شود.

مرحله چهارم

در این مرحله روغن مایع را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس سه مرتبه الک می کنیم و به دیگر مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که برای اینکه خاصیت بکینگ پودر از بین نرود باید مواد را فقط در حدی ترکیب کنیم که یکدست شوند و نیاز به هم زدن بیش از حد مواد نیست. پس از اینکه مایه کیک آماده شد، آنرا درون قالب می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله قالب را درون طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. پس از گذشت ۴۵ دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته شود از فر خارج می کنیم و به صورت دلخواه برش زده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 19 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.