شنبه 16 اسفند 1399

طرز تهیه کیک کشمشی

طرز تهیه کیک کشمشی خوش طعم بدون فر زعفرانی با مایکروفر در کیک پز با کیک پز کاپ کیک رزا منتظمی آشپزخانه کوچک من ساده فنجانی راحت

کیک کشمشی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه از کیک روتین محسوب می شود که به دلیل اینکه بسیار محبوب است در بسته های اماده نیز به فروش می رسد. از کیک کشمشی معمولا به عنوان کیک عصرانه استفاده می شود، البته از این کیک خوشمزه می توانیم در مهمانی ها و مجالس خود به عنوان کیک پذیرایی نیز استفاده کنیم. ما در این دسترو برای عطر و طعم بهتر کیک از وانیل استفاده کرده ایم که می توانیم به دلخواه از هل و گلاب نیز استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک کشمشی
آرد سفید۲ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ۴ عدد
روغن مایعنصف پیمانه و ۳ قاشق غذاخوری
ماست چکیدهسه چهارم پیمانه
شکر۱ پیمانه
وانیلنصف قاشق چایخوری
کشمش پلویینصف پیمانه

دستور پخت کیک کشمشی

مرحله اول

ابتدا شکر را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم و به خوبی با شکر مخلوط می کنیم، در ادامه وانیل را اضافه می کنیم و تخم مرغ ها را با دور تند حدود ۳ تا ۵ دقیقه می زنیم تا حجمشان دو برابر شود.

مرحله دوم

زمانی که حجم تخم مرغ ها زیاد شد و مایل به کرم رنگ شدند روغن مایع را اضافه می کنیم و در حدی که با مواد مخلوط شود هم می زنیم. در ادامه ماست را اضافه می کنیم و فقط در حدی مخلوط می کنیم تا با مواد یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم، سپس دو بار الک می کنیم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا مایه کیک به صورت یکدست آماده شود، مخلوط کردن فقط باید در حدی باشد که مواد یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس کشمش ها را با آرد سرد می خیسانیم تا کمی نرم شوند. پس یک قالب مناسب انتخاب می کنیم و کف آنرا یا با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله پنجم

در صورت نبود کاغذ روغنی با مقدار کمی روغن کف و بدنه قالب را به خوبی چرب می کنیم. حالا کمی آرد هم به صورت کاملا پخش کف قالب می پاشیم سپس قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی درون قالب بیرون بریزید.

برای اینکه پس از پخت کیک، به راحتی بتوانیم آنرا ازقالب خارج کنیم، بهتر است از روغن جدا کننده کیک خانگی استفاده کنیم.

مرحله ششم

در ادامه نیمی از مایه کیک را کف قالب می ریزیم و اجازه می دهیم کاملا کف قالب پخش شود، سپس کشمش پلویی را آبکشی می کنیم و با یک دستمال تمیز به خوبی خشک می کنیم به طوری که کشمش ها خیس نباشند.

مرحله هفتم

در ادامه کشمش ها را با باقیمانده مایه کیک مخلوط می کنیم و در قالب می ریزیم. حالا کیک را به مدت حدودا ۴۰ دقیقه در فر که قبلا روشن کرده ایم قرار می دهیم تا آماده شود. پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم.

مرحله هشتم

اگر چیزی از مایه کیک به خلال دندان نچسبید کیک ما اماده است. حالا کیک را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود، سپس به صورت دلخواه با کشمش، گردو و یا چیزی دیگری به سلیقه خود تزیین کرده و برش می زنیم.

مطالب پیشنهادی

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.