طرز تهیه کیک شکلاتی پنبه ای خوشمزه و ساده کافی شاپی

طرز تهیه کیک شکلاتی پنبه ای خوشمزه و ساده کافی شاپی

طرز تهیه کیک شکلاتی پنبه ای کیک شکلات پنبه ای، یک کیک شکلاتی است که با نسکافه و پودر کاکائو تهیه می شود. این کیک را می توان با گاناش یا کرم …

طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ امتحان شده مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ امتحان شده مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه کیک زبرا کیک زبرا یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه در سراسر جهان است که به دلیل اینکه در طرح های دو یا سه رنگ تهیه می شود …

طرز تهیه بریلو، ژله براق خانگی برای تزیین روی کیک و شیرینی

طرز تهیه بریلو، ژله براق خانگی برای تزیین روی کیک و شیرینی

طرز تهیه بریلو بریلو یک ماده ژله ای است که برای تزیین کیک های با پوشش خامه مورد استفاده قرار می گیرد و می توان آن را در رنگ های مختلف در …

طرز تهیه کیک کشمشی

طرز تهیه کیک کشمشی خوش طعم بدون فر زعفرانی با مایکروفر در کیک پز با کیک پز کاپ کیک رزا منتظمی آشپزخانه کوچک من ساده فنجانی راحت

کیک کشمشی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه از کیک روتین محسوب می شود که به دلیل اینکه بسیار محبوب است در بسته های اماده نیز به فروش می رسد. از کیک کشمشی معمولا به عنوان کیک عصرانه استفاده می شود، البته از این کیک خوشمزه می توانیم در مهمانی ها و مجالس خود به عنوان کیک پذیرایی نیز استفاده کنیم. ما در این دسترو برای عطر و طعم بهتر کیک از وانیل استفاده کرده ایم که می توانیم به دلخواه از هل و گلاب نیز استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک کشمشی
آرد سفید۲ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ۴ عدد
روغن مایعنصف پیمانه و ۳ قاشق غذاخوری
ماست چکیدهسه چهارم پیمانه
شکر۱ پیمانه
وانیلنصف قاشق چایخوری
کشمش پلویینصف پیمانه

دستور پخت کیک کشمشی

مرحله اول

ابتدا شکر را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم و به خوبی با شکر مخلوط می کنیم، در ادامه وانیل را اضافه می کنیم و تخم مرغ ها را با دور تند حدود ۳ تا ۵ دقیقه می زنیم تا حجمشان دو برابر شود.

مرحله دوم

زمانی که حجم تخم مرغ ها زیاد شد و مایل به کرم رنگ شدند روغن مایع را اضافه می کنیم و در حدی که با مواد مخلوط شود هم می زنیم. در ادامه ماست را اضافه می کنیم و فقط در حدی مخلوط می کنیم تا با مواد یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم، سپس دو بار الک می کنیم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا مایه کیک به صورت یکدست آماده شود، مخلوط کردن فقط باید در حدی باشد که مواد یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس کشمش ها را با آرد سرد می خیسانیم تا کمی نرم شوند. پس یک قالب مناسب انتخاب می کنیم و کف آنرا یا با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله پنجم

در صورت نبود کاغذ روغنی با مقدار کمی روغن کف و بدنه قالب را به خوبی چرب می کنیم. حالا کمی آرد هم به صورت کاملا پخش کف قالب می پاشیم سپس قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی درون قالب بیرون بریزید.

برای اینکه پس از پخت کیک، به راحتی بتوانیم آنرا ازقالب خارج کنیم، بهتر است از روغن جدا کننده کیک خانگی استفاده کنیم.

مرحله ششم

در ادامه نیمی از مایه کیک را کف قالب می ریزیم و اجازه می دهیم کاملا کف قالب پخش شود، سپس کشمش پلویی را آبکشی می کنیم و با یک دستمال تمیز به خوبی خشک می کنیم به طوری که کشمش ها خیس نباشند.

مرحله هفتم

در ادامه کشمش ها را با باقیمانده مایه کیک مخلوط می کنیم و در قالب می ریزیم. حالا کیک را به مدت حدودا ۴۰ دقیقه در فر که قبلا روشن کرده ایم قرار می دهیم تا آماده شود. پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم.

مرحله هشتم

اگر چیزی از مایه کیک به خلال دندان نچسبید کیک ما اماده است. حالا کیک را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود، سپس به صورت دلخواه با کشمش، گردو و یا چیزی دیگری به سلیقه خود تزیین کرده و برش می زنیم.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 29 بهمن 1399
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.