طرز تهیه سوپ پیاز خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ پیاز

طرز تهیه ی سوپ پیاز ایرانی و هویج و سیر مجلسی طب سنتی رژیمی دکتر یارقلی در برنامه طبیب S DHC

سوپ پیاز یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای زیادی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز۳ عدد درشت
سیر۳ حبه
روغن کنجد۲ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ۱ لیتر
خامه۱۰۰ میلی لیتر
پنیر موزارلا (اختیاری)به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت سوپ پیاز

مرحله اول

برای تهیه سوپ پیاز مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه روغن کنجد و کره داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز تغییر رنگ دهد و کاراملی شود، سپس سیر خرد شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطرش بلند شود، سپس آرد سفید را به قابلمه اضافه می کنیم و و چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آرد گرفته شود. در ادامه آب مرغ را به تابه اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم آب مرغ به جوش بیاید، سپس حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم سوپ با حرارت ملایم غلیظ شود و جا بیفتد. در پایان پس از اینکه سوپ به غلظت مناسب رسید نمک و فلفل سیاه آنرا اندازه می کنیم.

مرحله چهارم

در پایان سوپ را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس یک ملاقه از سوپ را با خامه ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه خامه را به سوپ اضافه می کنیم، سپس سوپ را داخل ظرف مناسب می ریزیم و به صورت داغ سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 13 مهر 1399

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.