مطالب پیشنهادی
طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی

طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی

طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهت‌هایی به …

طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین

طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین

طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایده‌ها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیه‌ی سالم اهمیت می‌دهند. ورزشکاران و افرادی که به …

طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!

طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!

طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویه‌ها مخلوط می‌کنیم. تکه‌های مرغ را با مواد طعم‌دهنده …

طرز تهیه خورش قیمه آلو خوشمزه و مجلسی به روش اصفهانی

طرز تهیه خورش قیمه آلو

طرز تهیه خورش قیمه آلو با مرغ با گوشت اصفهانی o va rdli Hg

خورش قیمه آلو یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متفاوتی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
لپه½ پیمانه
گوشت خورشتی۱۵۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
آلو خورشتی۶ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
چوب دارچین۱ تکه
گوجه فرنگی۲ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۱ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خورش قیمه آلو

مرحله اول

برای تهیه خورش قیمه آلو مجلسی ابتدا یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز سبک شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت خورشتی را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس ۴ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت با حرارت بسیار ملایم بپزد.

مرحله سوم

حالا پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز به طور کامل سرخ شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و چند دقیقه خوب تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود.

مرحله چهارم

در این مرحله چوب دارچین را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم. در ادامه لپه را که از قبل خیسانده ایم به قابلمه اضافه می کنیم و دو دقیقه تفت می دهیم.

مرحله پنجم

حالا دو پیمانه آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم لپه بپزد. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت لپه پخته شده را به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم یک ساعت دیگر مواد روی حرارت بمانند.

مرحله ششم

پس از گذشت یک ساعت آلو خورشتی را به همراه گوجه فرنگی ها به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد و روغن بیندازد. در همین حین سیب زمینی را آماده می کنیم.

مرحله هفتم

برای این منظور سیب زمینی را به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس چند دقیقه داخل آب سرد قرار می دهیم تا نشاسته آن از بین برود. در ادامه سیب زمینی ها را با دستمال تمیز خشک می کنیم تا برای سرخ کردن آماده شوند.

مرحله هشتم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم، سپس سیب زمینی ها را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند. در پایان خورش قیمه آلو را با سیب زمینی تزیین کرده و با برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 2 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.