طرز تهیه هش براون، صبحانه خوشمزه امریکایی با سیب زمینی

طرز تهیه هش براون، صبحانه خوشمزه امریکایی با سیب زمینی

طرز تهیه هش براون هش برون یک صبحانه محبوب آمریکایی است که از سیب زمینی ریز خرد شده تشکیل شده است. هش برون برای اولین بار در دهه ۱۸۹۰ در منوی صبحانه …

طرز تهیه میت بال خوشمزه و مجلسی سوئدی با گوشت و مرغ

طرز تهیه میت بال خوشمزه و مجلسی سوئدی با گوشت و مرغ

طرز تهیه میت بال میت بال یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص سوئدی است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر دنیا شناخته می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی …

طرز تهیه کوفته شوربا یا شوروا خوشمزه به روش سنندجی

طرز تهیه کوفته شوربا یا شوروا خوشمزه به روش سنندجی

طرز تهیه کوفته شوربا کوفته شوربا که با نام کوفته شوروا هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای محلی و بسیار محبوب شهر سنندج است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان رزا منتظمی چاشنی نکات پخت تصویری برای 6 نفر با مرغ راز خوشمزه شدن بدون گوشت o va rdli fhnl hk

خورش قیمه بادمجان یکی از انواع خورش های سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
لپه½ لیوان
پیاز۱ عدد بزرگ
بادمجان۴ عدد قلمی
لیمو عمانی۲ عدد
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
دارچین½ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت قیمه بادمجان

مرحله اول

برای تهیه خورشت قیمه بادمجان ابتدا لپه را از شب قبل در یک کاسه آب می خیسانیم تا نفخش برطرف شود. برای شروع آشپزی پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز طلایی شد، گوشت خورشتی را خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه می کنیم و چند دقیقه گوشت را تفت می دهیم تا کمی سرخ شده و تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

در این مرحله لپه های خیسانده شده را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. برای اینکه لپه ها پس از پخت له نشوند و اصطلاحا وار نروند، بهتر است آنها را کمی تفت دهیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا رنگش باز شود و طعم خامی اش گرفته شود، سپس ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید، پس از اینکه آب جوش امد حرارت را ملایمتر می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله بادمجان ها را پوشت می گیریم و در صورت تمایل به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس کمی نمک روی بادمجان های می پاشیم تا علاوه بر اینکه تلخی شان گرفته شود، هنگام سرخ کردن روغن کمتری جذب کنند.

مرحله ششم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه بادمجان ها را آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه بادمجان ها را به تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه لپه و گوشت به طور کامل پختند، زعفران دم کرده را به همراه لیمو عمانی های بدون دانه به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش غلیظ تر شود و جا بیفتد. در ۱۵ دقیقه پایانی دارچین و بادمجان ها را اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

پس از اضافه کردن بادمجان ها به خورش نباید قابلمه بیش از ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند چون بادمجان ها له می شوند. در پایان خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با بادمجان ها تزیین کرده و به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 شهریور 1399
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.