مطالب پر بازدید
طرز تهیه آلبالو پلو با قلقلی مرغ خوشمزه به روش تهرانی

طرز تهیه آلبالو پلو با قلقلی مرغ خوشمزه به روش تهرانی

طرز تهیه آلبالو پلو با قلقلی مرغ آلبالو پلو یک غذای بسیار خوشمزه است که طعم ترش و شیرین آلبالو در کنار برنج طعم فوق العاده ای ایجاد می کند. همچینین رنگ …

طرز تهیه کباب تابه ای فانتزی خوشمزه و شیک مجلسی

طرز تهیه کباب تابه ای فانتزی خوشمزه و شیک مجلسی

طرز تهیه کباب تابه ای فانتزی کباب تابه ای فانتزی یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که نسبت به کباب تابه ساده به صورت مجلسی تر تهیه می …

24 مورد از مهم ترین خواص و مضرات جوی دوسر برای سلامتی

24 مورد از مهم ترین خواص و مضرات جوی دوسر برای سلامتی

خواص جوی دوسر جو دوسر، یک از انواع غلات بی‌نظیر و بدون گلوتن است که بیشتر در صبحانه مصرف می‌شود. این غلات، غنی از فیبر غذایی (بتاگلوکان) و مواد معدنی است که …

طرز تهیه خوراک قارچ و بادمجان خوشمزه و مجلسی استانبولی

طرز تهیه خوراک قارچ و بادمجان

طرز تهیه خوراک قارچ و بادمجان خوشمزه و مجلسی ترکیه ای

خوراک قارچ و بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۲ عدد بزرگ
قارچ۴۰۰ گرم
پیاز سفید۱ عدد بزرگ
پیاز قرمز۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای سبز۱ عدد بزرگ
سیر۲ حبه
روغن زیتون۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و آویشنبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک قارچ و بادمجان

مرحله اول

برای تهیه خوراک قارچ و بادمجان مجلسی ابتدا بادمجان ها را به صورت راه راه یا کامل پوست می گیریم، سپس به صورت مکعبی کوچک خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله بادمجان های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه قارچ ها را پوست می گیریم یا با دستمال نمناک تمیز می کنیم، سپس به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله فلفل دلمه ای ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه به تابه کمی روغن اضافه می کنیم، سپس پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه پیاز سبک شد، سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از یک دقیقه تفت دادن قارچ و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا سبزیجات به مقدار دلخواه سرخ شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله بادمجان های سرخ شده را به مواد اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سبزیجات با هم ترکیب شوند. در ادامه پس از اینکه مواد با هم یکدست شدند طعم خوراک را می چشیم.

مرحل ششم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن به مواد اضافه می کنیم و به خوبی مواد را ترکیب می کنیم، سپس خوراک را داخل ظرف مورد نظرمان می شکشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.