طرز تهیه شامی گیلانی خوشمزه با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی
طرز تهیه شامی گیلانی شامی گیلانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که مانند شامی ترش با آب و مخلفات تهیه می شود. این شامی خوشمزه از نظر مواد شباهت زیادی …
خواص بابونه برای سرماخوردگی، درمان عفونت و سرفه!
خواص بابونه برای سرماخوردگی بابونه، گیاهی با خصوصیات دارویی و طبعی گرم و خشک، به عنوان یکی از گیاهان موثر در طب سنتی شناخته شده است. این گیاه دارای فواید بیشماری است …
طرز تهیه پاستا فوسیلی با میت بال خوشمزه به روش ایتالیایی
طرز تهیه پاستا فوسیلی پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس های مختلف بدست می آید. در این پاستا، با استفاده از …
طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص
طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ
خوراک مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲ عدد کامل |
آب مرغ | ۱٫۵ پیمانه |
آرد سفید | یک سوم لیوان |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
خامه صبحانه | یک سوم لیوان |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و پودر پیاز | به مقدار کافی |
دستور پخت خوراک مرغ و قارچ
مرحله اول
برای تهیه خوراک قارچ و مرغ ایتالیایی ابتدا آرد سفید را داخل یک بشقاب مناسب می ریزیم، سپس مقدار نمک و فلفل سیاه به آرد اضافه می کنیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را در آرد می غلطانیم تا با آرد پوشش داده شوند.
مرحله دوم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری کره به تابه اضافه می کنیم. در ادامه تکه های مرغ را به تابه اضافه کرده و حرارت زیر تابه را ملایمتر می کنیم.
مرحله سوم
حالا مرغ ها را به خوبی تفت می دهیم تا هر دو سمتشان به خوبی سرخ شود. در ادامه مرغ ها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم، سپس باقیمانده کره و روغن زیتون را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم داغ شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله قارچ های ورقه ای شده را به تابه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب قارچ ها کشیده شود وو سرخ شوند. پس از اینکه قارچ ها سرخ شدند، سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه می افزاییم.
مرحله پنجم
حالا آویشن را به همراه مقداری پاپریکا و پودر پیاز اضافه می کنیم، سپس آب مرغ را به همراه نشاسته ذرت می افزاییم و صبر می کنیم تا آب مرغ به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید حرارت را کم می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه خامه را به تابه اضافه می کنیم و پس از ان تکه های مرغ سرخ شده را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به خورد گوشت مرغ برود، سپس جعفری خرد شده را اضافه کرده و غذا را سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/cookingclassy