طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کوفته تبریزی کوفته تبریزی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این کوفته خوشمزه همانظطور که از نامش …

طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی به روش کردی

طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی به روش کردی

طرز تهیه خورش ریواس خورش ریواس یکی از خورش های خوشمزه و پرطرفدار فصل بهار است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی ساده در ادامه …

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مجلسی لذیذ به روش تبریزی

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مجلسی لذیذ به روش تبریزی

طرز تهیه تاس کباب تاس کباب یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متنوعی طبخ می شود. این غذا را می توانید …

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ و سیب زمینی رژیمی با برنج ایتالیایی مجلسی ساده با سس سفید در فر o vh rhv  lvy

خوراک مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲ عدد کامل
آب مرغ۱٫۵ پیمانه
آرد سفیدیک سوم لیوان
کره۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
خامه صبحانهیک سوم لیوان
جعفری۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۱٫۵ قاشق چایخوری
قارچ۳۰۰ گرم
آویشن½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پاپریکا و پودر پیازبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک مرغ و قارچ

مرحله اول

برای تهیه خوراک قارچ و مرغ ایتالیایی ابتدا آرد سفید را داخل یک بشقاب مناسب می ریزیم، سپس مقدار نمک و فلفل سیاه به آرد اضافه می کنیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را در آرد می غلطانیم تا با آرد پوشش داده شوند.

مرحله دوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری کره به تابه اضافه می کنیم. در ادامه تکه های مرغ را به تابه اضافه کرده و حرارت زیر تابه را ملایمتر می کنیم.

مرحله سوم

حالا مرغ ها را به خوبی تفت می دهیم تا هر دو سمتشان به خوبی سرخ شود. در ادامه مرغ ها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم، سپس باقیمانده کره و روغن زیتون را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم داغ شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله قارچ های ورقه ای شده را به تابه اضافه می کنیم و  حرارت را زیاد می کنیم تا آب قارچ ها کشیده شود وو سرخ شوند. پس از اینکه قارچ ها سرخ شدند، سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا آویشن را به همراه مقداری پاپریکا و پودر پیاز اضافه می کنیم، سپس آب مرغ را به همراه نشاسته ذرت می افزاییم و صبر می کنیم تا آب مرغ به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید حرارت را کم می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه خامه را به تابه اضافه می کنیم و پس از ان تکه های مرغ سرخ شده را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به خورد گوشت مرغ برود، سپس جعفری خرد شده را اضافه کرده و غذا را سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 16 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/cookingclassy
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.