طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی مجلسی و خوشمزه در قابلمه

طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی مجلسی و خوشمزه در قابلمه

طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی مرغ شکم پر مازندرانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار استان مازندران است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ شکم …

طرز تهیه عدس پلو مغان خوشمزه و مجلسی با سبزی

طرز تهیه عدس پلو مغان خوشمزه و مجلسی با سبزی

طرز تهیه عدس پلو مغان عدس پلو مغان یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که با سبزی قورمه سبزی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه جوجه کباب هاوایی خوشمزه و مخصوص به طعمی متفاوت

طرز تهیه جوجه کباب هاوایی خوشمزه و مخصوص به طعمی متفاوت

طرز تهیه جوجه کباب هاوایی جوجه کباب هاوایی یکی از انواع کباب های خوشمزه بین الملل است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی

طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی غذای رژیمی با بادمجان کبابی غذای ترکی با بادمجان کبابی طرز تهیه بادمجان کبابی ترکیه xvc jidi o vh fhnl hk  fhfd

خوراک بادمجان کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۴ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
فلفل سبز۲ عدد
فلفل قرمز۱ عدد
پیاز۱ عدد
سیر ۲حبه
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمزبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک بادمجان کبابی

مرحله اول

برای تهیه خوراک بادمجان کبابی ترکیه ای ابتدا بادمجان ها را می شوییم و با دستمال خشک می کنیم و روی زغال یا اجاق گاز کبابی می کنیم و در سینی قرار می دهیم تا خنک شوند و آنوقت پوست آن ها را می گیریم.

مرحله دوم

سپس روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مربع های بزرگ خرد می کنیم و کنار می گذاریم.گوجه فرنگی ها را می شوییم و پوست آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.قابلمه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و کمی که داغ شد پیازها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و نرم شوند.

مرحله چهارم

در همین حین فلفل ها را می شوییم و ریز خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم و به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم و گوجه فرنگی ها خرد شده را به مواد می افزاییم و تفت می دهیم.سیرها را پوست می گیریم و از وسط نصف می کنیم.

مرحله پنجم

سپس در تابه ای کوچک کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و سیرها را داخل آن می ریزیم و به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم تا ۴ دقیقه مواد با حرارت کم بپزد. سپس بادمجان ها را همراه با چیلی قرمز،فلفل قرمز و سیاه و کمی نمک به مواد می افزاییم و همگی مواد را آرام مخلوط می کنیم و ۵ دقیقه بعد جعفری ریز خرد شده به هر میزان که تمایل دارید به غذا اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا با مواد به خوبی تفت می دهیم تا با هم کاملا یکدست شوند. ۳ دقیقه بعد غذا آماده شده و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و خوراک بادمجان را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با سیب زمینی تنوری یا سرخ شده و نان نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.