مطالب پر بازدید
خواص بابونه برای سرماخوردگی، درمان عفونت و سرفه!

خواص بابونه برای سرماخوردگی، درمان عفونت و سرفه!

خواص بابونه برای سرماخوردگی بابونه، گیاهی با خصوصیات دارویی و طبعی گرم و خشک، به عنوان یکی از گیاهان موثر در طب سنتی شناخته شده است. این گیاه دارای فواید بی‌شماری است …

طرز تهیه کیک ماکارونی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه کیک ماکارونی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه کیک ماکارونی کیک ماکارونی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت تفریحی …

طرز تهیه قلیه میگو خوشمزه و رستورانی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه قلیه میگو خوشمزه و رستورانی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه قلیه میگو قلیه میگو یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار جنوبی است که اصالت آن متعلق به بوشهر می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی جنوبی در ادامه …

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری

طرز تهیه کوکو سیب زمینی یکسره با پنیر پیتزا با پنیر صبحانه با پنیر پارمسان غذا با سیب زمینی و پنیر پیتزا بدون فر xvc jidi      sdf cldkd  kdvd

کوکو سیب زمینی پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که برای پیش غذا هم مناسب است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی آبپز۶ عدد متوسط
پنیر پیتزا۲ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
کره۳ قاشق غذاخوری
آرد سیفدحدودا ½ لیوان
پیازچه۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری½ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کوکو سیب زمینی پنیری

مرحله اول

برای تهیه کوکو سیب زمینی پنیری ابتدا سیب زمینی های آبپز شده را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه کره را به همراه مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا شبیه به پوره سیب زمینی شود. در ادامه پیازچه را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه پنیر پیتزا، آرد سفید و تخم مرغ به کاسه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

اگر پس از اینکه مواد را به خوبی ترکیب کردیم، مایه کوکو شل بود باید آرد بیشتری اضافه کنیم تا مایه کوکو منسجم تر شود. در ادامه آرد سوخاری را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس در جلوی دستمان قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن درون تابه می ریزیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شدف به اندازه یک گردو از مایه کوکو بر می داریم و با دست آنرا مانند کتلت شکل می دهیم و در روغن داغ می اندازیم.

مرحله پنجم

حالا باید صبر کنیم تا کوکو سرخ شود، پس از اینکه سمت زیرین کوکو سرخ شد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. در پایان کوکوهای اماده شده را به صورت داغ در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/natashaskitchen
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.