طرز تهیه فلفل دلمه پیتزایی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه فلفل دلمه پیتزایی

طرز تهیه فلفل دلمه پیتزایی خوشمزه با پنیر پیتزا xvc jidi tgtg ngli djchdd

فلفل دلمه پیتزایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که معمولا برای پیش غذا تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فلفل دلمه ای رنگی۳ عدد
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پوره گوجه فرنگی۱٫۵ لیوان
سس کچاپ۱ لیوان
زیتون سیاه۱۰ عدد
سوسیس۱ عدد
پنیر پیتزا۱ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پیاز۱ عدد
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت فلفل دلمه ای پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه فلفل دلمه ای پیتزایی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز کاراملی شود، سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم. در ادامه یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا مخلوط گوشت و پیاز با ادویه ها یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با رارت ملایم آب گوجه فرنگی کشیده شود و سس غلیظ شود. در همین حین فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله چهارم

حالا یک ظرف مناسب فر مثل پیرکس انتخاب می کنیم و سس مارانیارا را کف ظرف به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای ها را از وسط نصف می کنیم و تخمه های اضافی انرا خارج می کنیم و روی سس قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه سس گوشت چرخ کرده غلیظ شد، فلفل دلمه ها را با سس گوشت چرخ کرده پر می کنیم. در ادامه روی فلفل دلمه ای ها را با پنیر پیتزا پوشش می دهیم، سپس چند برش زیتون و سوسیس حلقه ای روی پنیر پیتزا قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله ظرف پیرکس را به مدت ۲۰تا ۳۰ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا غذا اماده شود. در پایان پخت چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا طلایی شود، سپس غذا را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

نکات پخت فلفل دلمه پیتزایی

فلفل دلمه پیتزایی با مرغ

برای تهیه این غذای خوشمزه را با گوشت مرغ درست کنیم، گوشت چرخ کرده را از مواد لازم حذف می کنیم و حدود ۶۰۰ گرم سینه مرغ اضافه می کنیم. مرغ را با پیاز و زردچوبه می پزیم، سپس ریش ریش کرده و به دیگر مواد اضافه می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 21 آبان 1399

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.