مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوفته بلغور خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته بلغور خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته بلغور کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی و ترکی است که با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود. یکی از این کوفته ها، کوفته بلغور است. …

طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال طبع پرتقال در طب سنتی به میزان قابل توجهی به طعم آن وابسته است و می‌تواند از ترش تا شیرین متغیر باشد، که این امر تأثیرات مختلفی بر سلامتی دارد. …

طرز تهیه ته چین گوجه پلو خوشمزه و شیک به روش مجلسی

طرز تهیه ته چین گوجه پلو خوشمزه و شیک به روش مجلسی

طرز تهیه ته چین گوجه پلو ته چین گوجه پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و متفاوت است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه پیتزا صبحانه خانگی خوشمزه و مخصوص بدون فر

طرز تهیه پیتزا صبحانه

طرز تهیه پیتزا صبحانه بدون فر با پنیر صبحانه معمولی سفید با خمیر آماده نمناک xvc jidi  djch wfphki

پیتزا صبحانه یکی از انواع پیتزاهای بین المللی است که با مواد متنوعی در منزل تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
تخم مرغ۲ عدد
ژامبون۲ ورق
گوجه فرنگی۲ عدد
پنیر پیتزا یا پینر ساده۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
نان تافتون کوچک۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت پیتزا صبحانه

مرحله اول

برای تهیه پیتزا صبحانه خوشمزه ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم و پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم و تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و گوجه فرنگی ها را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم تا خوب سرخ شوند.

مرحله دوم

در این مرحله اجازه می دهیم تا آب گوجه فرنگی ها کشیده شود و بعد فلفل ،آویشن و نمک را می افزاییم و تفت می دهیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم. سس آماده شده را روی نان تافتون یا پیتا می ریزیم و به صورت یکدست پخش می کنیم.

مرحله سوم

حالا بدون آنکه روغن داخل تابه بریزیم نان را آرام داخل تابه ای متناسب با اندازه نان (اگر نان ها بزرگ بود انها را برش می زنیم یا تا می کنیم) قرار می دهیم و تخم مرغ ها را روی نان می شکنیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۳ دقیقه تخم مرغ ها بپزند.

مرحله چهارم

سپس درب تابه را بر می داریم و اگر تخم مرغ ها کاملا خودشان را گرفته بودند ژامبون یا پپرونی ها را روی آن می چینیم و بعد پنیر رنده شده را می ریزیم و آویشن و فلفل و کمی نمک روی آن می پاشیم و درب تابه را مجددا می گذاریم تا پنیر آب شود و پیتزا آماده نوش جان کردن باشد.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 آبان 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.