طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه و مجلسی به روش سنتی رشتی
طرز تهیه چیپس نان خوشمزه و ساده خانگی با نان لواش
طرز تهیه چیپس نان چیپس نان خیلی طرفدار دارد و درست کردن آن هم اصلا سخت نیست. میتوان به راحتی چیپس نان خانگی خوشمزه و لذیذ را درست کرد. این چیپس را …
طرز تهیه سمبوسه مرغ خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای
طرز تهیه سمبوسه مرغ سمبوسه مرغ یکی از انواع سمبوسه های بسیار محبوب و خوشمزه در میان ایرانیان است، برای مشاهده اموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه مرغ …
طرز تهیه یتیمچه کدو سبز خوشمزه و ساده با کالری پایین
طرز تهیه یتیمچه کدو یتیمچه کدو سبز از غذاهای قدیمی ایرانی محسوب می شود که به دلیل کالری پایین برای رژیم های لاغری مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه سیر قلیه
سیر قلیه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت ان متعلق به شمال کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴ تکه |
لپه | ۱ پیمانه |
برگ سیر | ۶۰۰ گرم |
آب نارنج | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت سیر قلیه
مرحله اول
برای تهیه سیر قلیه رشتی ابتدا گوشت مرغ را پس از تمیز کردن به همراه لپه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۴ لیوان آب به همراه مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا مرغ و لپه به طور کامل بپزند.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که اگر از لپه دیر پز استفاده می کنید حتما انرا به صورت جداگانه بپزید، سپس به قابلمه حاوی مرغ اضافه کنید. به لپه و گوشت مرغ ۴۰ دقیقه زمان می دهیم تا به طور کامل بپزند و فقط یک لیوان آب داخل قابلمه باقی بماند.
مرحله سوم
نکته مهم دیگر اینکه هنگام پخت مرغ و لپه، کف های موجود بر روی آب را حتما باید بگیریم و دور بریزیم. در حین پختن لپه و مرغ، برگ سیر تازه را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری روغن مایع به تابه اضافه می کنیم و برگ سیر را به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شود. در ادامه برگ سیر تفت داده شده را به قابلمه حاوی مرغ و لپه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم.
مرحله پنجم
پس از گذشت ۲۰ دقیقه خورش ما آماده است، در صورت تمایل می توانیم آب نارنج را حالا اضافه کنیم، یا اینکه در کنار غذا سرو کنیم. در برخی شهر ها به این غذا یک یا ۲ عدد تخم مرغ هم اضافه می کنند که اختیاری می باشد.
مرحله ششم
در پایاین طعم خورش را می چشیم و نمک و فلفل سیاه آن را اندازه می کنیم. نکته مهم در مورد این خورش این است که چون لعاب زیادی ندارد به صورت کم آب سرو می شود. در پایان خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه کته سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/foodaneh