طرز تهیه زیره پلو با مرغ خوشمزه و مخصوص به روش کرمانی

طرز تهیه زیره پلو با مرغ خوشمزه و مخصوص به روش کرمانی

طرز تهیه زیره پلو با مرغ زیره پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه بادمجان ناردونی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه بادمجان ناردونی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه بادمجان ناردونی بادمجان ناردونی یک غذای اصیل شمالی است که به صورت ترش و ملس طبخ می شود. ترشی این غذا از انار و رب انار و آلوی جنگلی است. …

طرز تهیه بورانی کنگر و ماست خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه بورانی کنگر و ماست خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه بورانی کنگر بورانی کنگر یکی زا انواع میان وعده های خوشمزه ایرانی است که می توانید در کنار انواع غذاها سرو کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی …

طرز تهیه پاچینی

طرز تهیه پاچینی مرغ کتف و بال کبابی در فر کبابی فست فودی زغالی در جوجه گردان فر خانم صرافها xvc jidi h dkd lvy

پاچینی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متفاوتی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
کتف مرغ۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای۱ عدد
لیمو ترش۱ عدد
ماست۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل۱ قاشق مرباخوری
پودر زیره½ قاشق چایخوری
روغن مایع½ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
پودر سیر۱ قاشق سوپخوری
آرد سوخاری۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت پاچینی مرغ

مرحله اول

برای تهیه پاچینی مرغ خوشمزه ابتدا برای مرینت کتف های مرغ پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کمی نمک به پیاز اضافه می کنیم تا آب بیندازد و باعث ترد تر شدن گوشت مرغ شود.

مرحله دوم

در این مرحله فلفل دلمه ای را به صورت خلالی خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیمف سپس آب لیمو ترش را می گیریم و پس از صاف کردن به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه ماست چکیده را به همراه روغن مایع اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا پودر زنجبیل را به همراه پودر زیره، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس کتف های مرغ را به کاسه اضافه می کنیم و با مواد طعم دهنده مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به خورد گوشت مرغ برود، اگر زمان کافی دارید توصیه می کنیم حتما کتف های مرغ را از شب قبل طعم دار کنید.

مرحله پنجم

پس از اینکه کتف های مرغ طعم دار شدند، انها را از درون مواد طعم دهنده خارج می کنیم، سپس گوشت های سمت استخوان کتف را برش می زنیم و مانند توب به سمت بالای گتف جمع می کنیم و در صورت تمایل با خلال دندان فیکس می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه آرد سوخاری و تخم مرغ ها را درون دو کاسه جداگانه می ریزیم و جلوی دستما ن قرار می دهیمف سپس یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن می ریزیم که کتف ها درو روغن شناور باشند.

مرحله هفتم

در این مرحله کتف ها را از سمت استخوان می گیریم و سمت گوشت را در تخم مرغ می غلطانیم، سپس در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن داغ سرخ می کنیم، حرارت زیر تابه باید ملایم باشد تا کتف ها به طور کامل مغز پخت شوند.

مرحله هشتم

پس از اینکه کتف های مرغ را به طور کامل سرخ کردیم، انها را درون توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

نکات تهیه پاچینی مرغ

سس مناسب پاچینی

خیلی از رستوران هایی که پاچینی را به این سبک سوخاری سرو می کنند از سس کچاپ دست ساز در کنار آن استفاده می کنند که خوشمزگی اش را دو چندان می کند. در صورتی که تمایل دارید این سس خوشمزه را به صورت خانگی در منزل تهیه کنید در ادامه مطلب زیر را مشاهده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/changalpanir
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.