طرز تهیه خورش ناردون فوق العاده خوشمزه با مرغ یا بوقلمون

طرز تهیه خورش ناردون فوق العاده خوشمزه با مرغ یا بوقلمون

طرز تهیه خورش ناردون خورش نادون که با اسم مرغ ناردونی هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه شمال کشور می باشد. این خورش خوشمزه طعمی ترش دارد و …

طرز تهیه سالاد کلم سفید فرانسوی خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد کلم سفید فرانسوی خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد کلم سفید سالاد کلم سفید یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با نام سالاد رستورانی هم شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه مرغ سوخاری مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب در سراسر جهان است که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که در …

طرز تهیه بال مرغ عسلی

طرز تهیه بال مرغ با سس عسل در فر کتف با سس سویا پاچین عسلی xvc jidi fhg lvy usgd

بال مرغ عسلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که برای پیش غذا هم مناسب می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بال مرغ۱ کیلوگرم
عسل۲ قاشق غذاخوری
سویا سس½ فنجان
سیر۲ حبه
کنجد۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
آویشن و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت بال عسلی

مرحله اول

برای تهیه بال مرغ عسلی خوشمزه ابتدا بال های مرغ را به خوبی می شوییم، سپس با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و با یک کارد تیز چند برش روی سطح بال ها ایجاد می کنیم تا مواد طعم دهنده بهتر جذب بال ها شوند.

مرحله دوم

در این مرحله بال های مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس عسل را به همراه سویا سس، سیر رنده شده و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و با دست مواد را زیر و رو می کنیم تا به تمام نقاط بال ها برسند.

مرحله سوم

در این مرحله روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا بال های مرغ به خوبی طعم دار شوند. پس از گذشت این زمان فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله چهارم

سپس بال های مرغ را درون سینی فر می چینیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بال ها با چربی پوست خودشان سرخ شوند. پس از گذشت ۲۰ دقیقه باید مراقب بال ها باشیم تا زمانی که به طور کامل طلایی شوند.

مرحله پنجم

در صورتی که بال ها پختند ولی طلایی نشدند می توانیم یکی دو دقیقه گریل را روشن کنیم تا روی بال ها رنگ بگیرد. در پایان بال ها را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و با کنجد تزیین می کنی، سپس به همراه سیب زمینی تنوری سرو می کنیم.

نکات پخت بال مرغ عسلی

سیب زمینی تنوری

بال مرغ عسلی را می توانیم به تنهایی سرو کنیم، البته در صورتی که در کنار این غذای خوشمزه از سیب زمینی تنوری طعم دار شده استفاده کنیم تجربه متفاوت تری خواهیم داشت. در صورتی که تمایل دارید این غذای خوشمزه را به همراه سیب زمینی تنوری سرو کنید، مطلب زیر را مطالعه نمایید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 15 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/leilaafza
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.