طرز تهیه بال مرغ عسلی خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص
طرز تهیه بال مرغ عسلی
بال مرغ عسلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که برای پیش غذا هم مناسب می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بال مرغ | ۱ کیلوگرم |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
سویا سس | ½ فنجان |
سیر | ۲ حبه |
کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آویشن و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت بال عسلی
مرحله اول
برای تهیه بال مرغ عسلی خوشمزه ابتدا بال های مرغ را به خوبی می شوییم، سپس با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و با یک کارد تیز چند برش روی سطح بال ها ایجاد می کنیم تا مواد طعم دهنده بهتر جذب بال ها شوند.
مرحله دوم
در این مرحله بال های مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس عسل را به همراه سویا سس، سیر رنده شده و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و با دست مواد را زیر و رو می کنیم تا به تمام نقاط بال ها برسند.
مرحله سوم
در این مرحله روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا بال های مرغ به خوبی طعم دار شوند. پس از گذشت این زمان فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله چهارم
سپس بال های مرغ را درون سینی فر می چینیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بال ها با چربی پوست خودشان سرخ شوند. پس از گذشت ۲۰ دقیقه باید مراقب بال ها باشیم تا زمانی که به طور کامل طلایی شوند.
مرحله پنجم
در صورتی که بال ها پختند ولی طلایی نشدند می توانیم یکی دو دقیقه گریل را روشن کنیم تا روی بال ها رنگ بگیرد. در پایان بال ها را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و با کنجد تزیین می کنی، سپس به همراه سیب زمینی تنوری سرو می کنیم.
نکات پخت بال مرغ عسلی
سیب زمینی تنوری
بال مرغ عسلی را می توانیم به تنهایی سرو کنیم، البته در صورتی که در کنار این غذای خوشمزه از سیب زمینی تنوری طعم دار شده استفاده کنیم تجربه متفاوت تری خواهیم داشت. در صورتی که تمایل دارید این غذای خوشمزه را به همراه سیب زمینی تنوری سرو کنید، مطلب زیر را مطالعه نمایید.
- منبع :
- img from instagram.com/leilaafza