طرز تهیه سالاد کلم و کشمش خوشمزه و قالبی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد کلم و کشمش خوشمزه و قالبی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد کلم و کشمش سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. …

طرز تهیه کتلت تهرانی خوشمزه و مخصوص با گوشت و قارچ

طرز تهیه کتلت تهرانی خوشمزه و مخصوص با گوشت و قارچ

طرز تهیه کتلت تهرانی کتلت تهرانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد غذایی و دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه به صورت معمول …

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مخصوص رستوران های گیلان

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مخصوص رستوران های گیلان

طرز تهیه میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام …

طرز تهیه فیله استریپس

طرز تهیه چیکن استریپس پنیری استریپس مرغ فیله سوخاری رستورانی با پودر سوخاری خانگی با کورن فلکس اسپایسی دستپخت رستورانی

فیله استریپس یکی از غذاهای سوخاری بسیار محبوب و خوشمزه ای است که با فیله مرغ تهیه می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی فست فودی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی و پولکی مثل بیرون بدون فر به روش kfc

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۸ عدد
پیاز۲ عدد
آب½ فنجان
آرد سفید۲ لیوان
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
فلفل سفید۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
زنجبیل½ قاشق چایخوری
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

دستور تهیه فیله استریپس

مرحله اول

فیله های مرغ را می توانید برش بزنید یا اینکه اگر اندازه شان خیلی بزرگ نبود به صورت کامل درست کنید. ابتدا باید فیله های مرغ را طعم دار کنیم، برای این منظور پیازها را به صورت حلقه ای یا خلالی درشت خرد می کنیم.

مرحله دوم

سپس داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. در ادامه نصف فنجان آب ملایم به همراه نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه، نصف قاشق چایخوری فلفل سفید، نصف قاشق چایخوری پودر سیر، نصف قاشق چایخوری پاپریکا و نصف قاق چایخوری نمک به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله می توانید کمی زعفران دم کرده هم به مواد مرینت اضافه کنید که اختیاری می باشد. مواد داخل کاسه را با دست خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند سپس فیله های مرغ را به کاسه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه قارچ سوخاری در ماهیتابه تو خونه به روش رستورانی

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا فیله های مرغ طعم دار شود (برای اینکه فیله های مرغ به خوبی طعم دار شوند بهتر است از شب قبل آنها را مرینت کنید)

مرحله پنجم

حالا آرد مخصوص استریپس را اماده می کنیم، برای این منظور آرد را به همراه پودر زنجبیل، باقیمانده فلفل سیاه، نمک، فلفل سفید، پودر سیر و پاپریکا مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس در یک کاسه بزرگ می ریزیم و جلو دستمان قرار می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه فیله ها طعم دار شدند انها را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک کاسه حاوی آب یخ جلوی دستمان قرار می دهیم. یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن داخل تابه می ریزیم و که فیله ها در روغن شناور باشند.

مرحله هفتم

تابه را روی حرارت قرار می دهیم تا روغن کاملا داغ شود. سپس فیله ها را ابتدا داخل آرد می زنیم، سپس خارج کرده و داخل آب یخ فرو می کنیم. این کار را سه تا چهار بار انجام می دهیم تا سطح فیله به صورت پولکی در بیاید.

مرحله هشتم

حالا فیله را داخل روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. صبر می کنیم تا فیله های طلایی شوند سپس از روغن خارج می کنیم و روی دستما حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در پایان فیله ها را با سیب زمینی سرخ کرده و سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/masir.ashpazi
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.